ALS IK AAN PRINS HARRY DENK… MIJN DOCUMENTEN D.D. 17 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP HENLEY-ON-THAMES

10:20 Mijn gedachten gaan thans vanzelfsprekend uit naar het komende huwelijk van Prins Harry. Ik denk daarbij op de eerste plaats aan mijn bezoek aan de manège Checkendon bij Henley-on-Thames op 6 augustus 1996. Ook zie ik hem als kleine jongen nog met een fototoestel door de tuinen wandelen van Kensington Palace om Zijn Moeder te beschermen tegen opdringerige fotografen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn Berichtgeving aan Mr.Drs Marc van Hoorn, mijn documenten d.d. 16 mei vanaf 1992 en Het Licht op Amaragua mijn gevoerde correspondentie d.d. 17 mei vanaf 17 May 1997 Earls of Van der Heyden17 mei 1998 Vrede van Münster17 mei 1999 Samen winkelen in Parijs17 mei 2000 Naar de eindstreep17 mei 2002 Continuïteit van Beleid ter attentie van Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden17 mei 2002 Bericht uit De Zevende Hemel ter attentie van Drs P. Ottenhoff17 mei 2004 Vertrouwensrelatie ter attentie van Liesbeth Halbertsma17 mei 2005 Koningskind.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf17 mei 1992 Ávila – Madrid17 mei 2002 Bezoek aan Fuente Vaqueros en Granada17 mei 2003 Paars III en IV17 mei 2006 Nu De Waarheid  – 17 mei 2007 42ste AEPE-congres in Santander17 mei 2008 La Plazita17 mei 2009 De Brug tussen Shakespeare en Cervantes17 mei 2010 Tiffanys in TorremolinosDinsdag 17 mei 2011 Prinses Máxima  40 jaar en Thomas Triebels 47 jaar EN Hemelvaartsdag donderdag 17 mei 2012 Prinses Máxima 41 jaar en Het Licht op Susana Heikel.

Langs deze weg gaan mijn gelukwensen uit naar Koningin Máxima die vandaag Haar 47ste verjaardag viert.

Na verzending van bovenstaand bericht heb ik getracht Thomas Triebels telefonisch te bereiken om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Ik kreeg een vrouwenstem aan de lijn op mijn mobiele telefoon van KPN met de mededeling “het gekozen nummer is nóg niet in gebruik”. Ik ga er dus vanuit dat daaraan wordt gewerkt. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Henley-on-Thames  is vermeld: Kerstkaart van Ida Willadsen van het Malaca Instituto ontvangenBericht van de Vereniging Spaans op School en andere wederwaardighedenFamiliegeschiedenisLandgoed De Horsten te WassenaarTerug naar de kustDe Gouden DriehoekDank aan de voormalige voorzitter van de Stichting Cervantes BeneluxMagnificareSupport to Lady Diana Frances Spencer Princess of WalesEducation on behalf of His Royal Highness The Duke of EdinburghHartoperatiesWilliam and Harry need your undivided attentionStrategical Perspective 2000Henley, Blenheim and AbingdonAngel of AngolaMeeting at Amsterdam AirportValentine 1997Operationalisering businessplanDeadlinesA Supporter in BrusselsHenley Management CollegeJoint VentureA sheep with five legsInstituto Cervantes Gestión de EmpresasCervantes Gestión EmpresarialSamen werkenAn article in NRCTrade Marks Examination Report of the Patent OfficeBrief van 14 maart 1997Plea to Belgian Lawyer Travelling ScheduleOp hoop van zegenUitnodiging aan mijn voormalige studiecoördinatorConstant hammering on the same stringReceipt of your fax message on behalf of Maxwell Heppell in Warwick U.K.HoroscoopLife in the breweryUitvoeren van opleidingsbeleidLetter to Prince Willem-AlexanderThe 22 of April 1992Oude bemindenLetter from the Head Master of Eton CollegeGenealogieDries van AgtJames WarwickAnnouncement of the Government GameConversation with Sergeant David Sharp at Eton College and Family Tristen in Henley-on-ThamesNBL 280 IX The Angel on The Bridge and Henley Management College  – Congratulations to Prime Minister Mr Tony Blair of the United KingdomMessage from the Economic Development Manager of Stratford-on-AvonSelffulfilling prophecyEarls of Van der HeydenTineke NetelenbosDank aan Herman de KoningGelukwensen aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der NederlandenLetter to Mr and Mrs Tristen in Henley-on-Thames –  Greetings to Mr and Mrs R. Tristen in Henley-on-ThamesHooray HenleysFax messages to David Sharp and Winnie SorgdragerPortefeuille ter attentie van merouw Van Loon van de Scientology Church in AmsterdamFifty red rosesReview and Preview –  Storm is overSo your ex-friend is engaged already in America –  Windsor Castle, Eton College, Frogmore House and the Princess of Wales ConservatoryKing Arthur’s Pub and devastating news from Paris –  Diana ter attentie van Gran HermanoCondolences on behalf of The British Embassy en Machtiging. Hier laat ik het bij voor vandaag.