EERSTE PINKSTERDAG MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 MEI VANAF 1992

Aansluitend aan verzending van mijn bericht mijn bericht Huwelijk Prins Harry, mijn documenten d.d. 19 mei vanaf 1992 en Het Licht op Frogmore heb ik vanmorgen de kerkdienst in Fuengirola bijgewoond en besloten mijn elektronische berichtgeving vanaf nu tot een minimum te beperken. Bij thuiskomst ontving ik van Marc van Hoorn deze vraag: “20 mei 2018 om 11:42 onderwerp: Re: Huwelijk Waar zou je willen wonen in Nederland; Houten of Nijmegen” Antwoord: “20 mei 2018 om 12:35 In Brummen. Ik realiseer mij dat mijn liefde voor die streek voortkomt uit de eerste ontmoeting die ik heb gehad in De Hanzehof in Zutphen in 1979. Dat was het begin van mijn Frans-Spaans Instituut. Een joint venture met het Institute of English Studies. Het IES had daar een eigen regioleider. Hij heet David Bloch en had zijn kantoor op De Schupstoel 1. Dat was het begin van de ontwikkeling van mijn netwerk met docenten Engels. In 1981 heb ik zelfs de directie van dat bedrijf geaccepteerd. Dit werd meteen mijn brug naar Engeland. In my mind is mijn netwerk nog altijd een bestaande realiteit. Ik merk dat ik daar geen onbekende ben in de zogenaamde Stedendriehoek. Het is mijn vurigste wens om daar weer terug te keren. Vanmorgen ben ik in Fuengirola naar de kerk geweest. Teruggeblikt op het huwelijk van Prins Harry. Goed gesprek gevoerd met Dominee André Troost. Hij heeft gedurende zeven jaar in de Engelse kerk op het Begijnhof in Amsterdam de avonddiensten verzorgd. Ik overdenk al hetgeen wij hebben besproken tijdens onze reis. Wij hebben overeenkomsten. Maar ook grote verschillen. Om in managementtermen te spreken denk ik dat jij meer bent ingesteld op inhoud (talenkennis) en ik op structuur. Het waren boeiende gesprekken die wij hebben gevoerd. Ik denk daar veel over na. Grote verschillen in achtergrond. Jij als lid van een Brabants middenstandsgezin en ik als zoon van een spoorman. Dat laat zijn sporen na. John P.S. Hoe kom je aan Houten? Dat was de woonplaats van mijn medewerker Peter Ottenhoff. Ook van Marjo Eurlings die voor mij de lessen Spaans verzorgde in Bussum en ook voorzitter is geweest van de Vereniging Spaans op School. Familie van Camiel uit Valkenburg.” En “20 mei 2018 om 12:55 Voor de goede orde: Ik ben niet van plan om het land over te nemen. Dat heb ik de heer Steurbaut al laten weten in 1996 in Apeldoorn. Ik probeer uitsluitend mensen met elkaar te verbinden. En daar draait het om met Pinksteren.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 20 May 1997 A lot of work today20 May 1997 Removal to Utrecht20 May 1997 Weekly Report to My Royal Highness Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales – How to build The Bridge and to become The Partner…..20 mei 1998 Rechercheonderzoek ter attentie van Minister Sorgdrager van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden20 mei 1999 Government Game20 mei 2004 Fundación Cervantes20 mei 2005 Voorbereiding terugkeer naar Spanje20 mei 2010 Verblijf aan de zuidkust.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 20 mei 1992 De dag van Nuevo Espíritu20 mei 1992 Ceryse Madrid20 mei 2001 Veertien witte rozen20 mei 2002 Nerja en Frigiliana20 mei 2003 Deel van de inhoud op verzoek van vrienden verwijderd20 mei 2006 Meer Licht op De Zaak20 mei 2007 King William –  20 mei 2008 Contacten met het Spaanse Koninklijk Huis20 mei 2009 Amstelveen20 mei 2010 Op weg naar Paars IIIVrijdag 20 mei 2011 Bezoek aan Vino Mío en Mi Terraza naast het Teatro Cervantes in Málaga en Zondag 20 mei 2012 Opmerkelijke afwezigen in Windsor Castle en Buckingham Palace.