TWEEDE PINKSTERDAG MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP JOHN MAJOR

In Der Beschränkung zeigt sich Der Meister. Communicatie van gisteren met Marc van Hoorn: “20 mei 2018 om 17:24 Re: Huwelijk De oervraag is heb je interesse. Dan vervolg ik de zoektocht.” Reactie: “20 mei 2018 om 19:08 Ja hoor. Ik heb zeker interesse. Hoewel ik geen idee heb waar je mee bezig bent. Het houdt mij op de been. Je hebt tijdens onze reis kunnen merken dat mijn energiebronnen het laten afweten. Maar ik sta open voor elk initiatief. Dat geeft mij ook weer nieuwe energie. Mijn uitgangspunt is nog altijd het advies dat Liesbeth mij ooit heeft gegeven: “Zorg dat je kunt blijven eten. Bedenk een goed plan. En zoek dan een financier”. Ik werk langs die lijn. Met haar heb ik mijn koers bepaald. Al vanaf 1991. Met de meeste predikanten die hier optreden heb ik steeds een goed contact gehad. Liesbeth had indertijd een vakantiewoning in Ermelo op de Veluwe. Daar ging ze paardrijden. Veel predikanten die hier de diensten voorgaan komen uit Ermelo of omgeving. Ook André Troost woont daar tegenwoordig. Ik heb hem laten weten dat het tijd wordt dat er nu rust in de tent komt. Maar je kent mij inmiddels wel. Ik ben geen mens om duimen te draaien en blijf graag actief meedenken. Ik heb vertrouwen in jou Marc. Jij bent een enorm begaafd mens zoals ik er maar weinigen ken. Ikzelf heb altijd tijd nodig om indrukken op mij te laten inwerken. Maar zoals gezegd gaat mijn hart nog steeds uit naar de Stedendriehoek en de Veluwe. Na de kerkdienst drinken we altijd koffie op het terras naast de kerk in Fuengirola. Vanmorgen was het volle bak. Ik sprak er met een bewoner van Putten. André Troost verkondigt zijn verhaal vanaf de preekstoel met veel verve en vaak ook humor. Daar kan ik echt van genieten. Hij denkt ook met mij mee. Ik kreeg zojuist nog een berichtje van hem met de aanhef ‘Amice John’ (advocatentaal). Vandaag ging het natuurlijk over de vurige tongen van Pinksteren. Het verhaal over de twaalf apostelen die plotseling allerlei verschillende talen spraken. Dat was ook mijn primaire motivatie als leider van NIOW-Talen. Twintigduizend cursisten heb ik gehad Marc en een bestand van 2500 docenten. Liesbeth heeft mij geleerd om keuzes te maken binnen dit woud van relatiepatronen. Mijn beleidsplan is klaar. Het dient alleen te worden uitgevoerd. Dat kan ik niet alleen. Daar is opnieuw een Heilig Vuur voor nodig. Pinksteren, 20 mei 2018”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Eerste Pinksterdag, mijn documenten d.d. 20 mei vanaf 1992 mijn gevoerde correspondentie vanaf 21 mei 1994 Verschillen van inzichten ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen21 mei 1995 Correcties ter attentie van Burgemeester Ed d’Hondt van Nijmegen21 mei 1995 Cervantes Travels ter attentie van de heer Jos van Kerkhoff aan de Oranjesingel te Nijmegen21 mei 1995 Persoonlijke interpretaties regarderen mij niet21 mei 1996 Karlspreis ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden21 May 1997 Good results for the Marks and Spencer Group21 mei 1997 Faxbericht aan Cesar Rennert in New York –  21 mei 1999 Europese Ontwikkelingen21 mei 1999 Europese Partij21 mei 2000 Convergentie ter attentie van Herman de Koning21 mei 2001 In het Paarse Zadel (2)21 mei 2002 Continuïteit van Beeid ter attentie van de heer Hans Dijkstal21 mayo 2002 Arreglo Amistoso – Carta destinado al Presidente del Reino de España21 mei 2004 Als dieren konden spreken…21 mei 2005 Het Spaans belang in de Europese Grondwet21 mei 2008 Dank ter attentie van de heer John A.H. Eijpe Stichting Swordstone te Lochem21 mei 2010 Ramon van der Heijden 31 jaar.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 21 mei 1992 Madrid21 mei 1992 Embajada Real de los Países Bajos21 mei 2001 Europees voetbal in eigen hand21 mei 2002 Arreglo Amistoso verzonden aan de Minister-President van Spanje21 mei 2003 Het juiste effect21 mei 2007 Gelukwens aan mijn jongste zoon21 mei 2008 Bericht uit Lochem21 mei 2010 De krokodilZaterdag 21 mei 2011 Democracia Real en Maandag 21 mei 2012 Woudschoten, Diana en de Europaleague.

08:51 Ik ben nu tot een bijzondere ontdekking gekomen door de opmerking van Tim de Wit over de Hertog van Windsor. Naar zijn zeggen was Eduard VIII van het Verenigd Koninkrijk de laatste Hertog van Windsor. Ik heb echter begrepen dat Prinses Diana eveneens de titel Hertogin van Windsor droeg. Als ik volgens planning op 28 september 1997 met Haar was getrouwd was ik ik nu wellicht Hertog van Windsor geweest. Harry en Meghan hebben van Koningin Elizabeth de titel Hertog en Hertogin van Sussex gekregen. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Sussex is vermeld:  Request for sponsoring to the International Association of ScientologyFax message to Mrs van Putten CleveringaWindsorPrivé en zakelijkBenalmádena Arroyo de la MielAsociación Europea de Profesores de EspañolEen belangrijk bezoek.

09:54 Vanuit deze achtergrond kijk ik nu naar Blauw Bloed van het afgelopen weekend. Verdere communicatie: “aan: Troost datum: 21 mei 2018 om 16:25 onderwerp: Re: In antwoord op jouw schrijven Amice André, Dank voor deze reactie. In de reportage van Blauw Bloed van het afgelopen weekend was er sprake van ‘The Fab Four’. In miin optiek bestaat die ‘Fab Four’ uit William, Mark, Ramon  en Harry zoals je kunt zien op London Report Christmas 97/19971224 Ramon is mijn jongste zoon in Hong Kong. Hij is jarig vandaag (39). Ik heb met hem en mijn oudste zoon Mark op 5 augustus 1996 St George’s Chapel bezocht. Wij werden er rondgeleid door een Lady Spencer. Na de trouwdienst van Prins Harry van afgelopen zaterdag te hebben gezien denk ik dat wij daar toen waren ontvangen door Lady Jane Fellowes. Een van beide zusters van The Late Princess of Wales and Duchess of Windsor. Zij was de echtgenote van Lord Robert Fellowes, toenmalig Private Secretary to Her Majesty The Queen. The Truth is Always in The Middle Hartelijke Groet, John L.van der Heyden Torremolinos” “aan:  Marc van Hoorn  cc:   “Ds A.F. Troost”  datum:    21 mei 2018 om 16:34 onderwerp: Fwd: In antwoord op jouw schrijven Nou. Als je nu alles wilt weten. Sir Robert Fellowes was de Private Secretary to The Queen tijdens het overlijden van Diana in Parijs. In de film The Queen inzake die poblematiek is toen de heer Robin Janvrin ten tonele gevoerd. Hij is echter in een later stadium de echtgenoot van Lady Jane Spencer opgevolgd. Ik dank The Royal Household voor de bescherming die ik op deze manier heb mogen ontvangen. En Her Royal Majesty Queen Elizabeth II in het bijzonder.” “aan: Marc van Hoorn  cc: “Ds A.F. Troost” datum: 21 mei 2018 om 16:41 Voor de goede orde. Als alles volgens planning was verlopen was ik nu Duke of Windsor geweest.” “Troost  aan: JOHN VAN DER HEYDEN  datum: 21 mei 2018 om 18:18 De mens wikt… De rest kun je zelf aanvullen. Heb vrede en goede moed!” “aan: Troost  datum: 21 mei 2018 om 20:27 Dank. God save the Queen.” “aan: Troost datum: 21 mei 2018 om 22:54 Rust “aan: Troost  datum: 21 mei 2018 om 22:58 Dank je wel André voor deze inspiratie.” “21 mei 2018 om 23:01 Very beautifull! Sleep well!” “21 mei 2018 om 23:03 You Too!”

Aansluitend aan verzending van bovenstaand bericht laat ik Het Licht schijnen op de enige politicus die ik als aanwezige op het huwelijk van Prins Harry en Megan Markle heb waargenomen: Oud premier John Major. In dit verband heb ik een overzicht gemaakt van mijn docuementen waarin John Major is vermeld beginnend met Retourzending en eindigend met Een weekend met Mr.Drs Marc van Hoorn.