STAATSBEZOEK WILLEM-ALEXANDER EN MÁXIMA AAN LUXEMBURG, 95STE VERJAARDAG RADBOUD UNIVERSITEIT, MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP WOUDSCHOTEN

Amber Brantsen maakte vanmorgen in het NOS Journaal melding van het Staatsbezoek van vandaag van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg en De Nijmeegse Radboud Universiteit viert vandaag haar 95ste verjaardag. Daarom verzond ik aansluitend aan mijn bericht aan:      Marc van Hoorn datum: 22 mei 2018 om 15:25 onderwerp: Re: Sussex of Surrey dit bericht (zonder verbindingen): “23 mei 2018 om 09:30 Goedemorgen Marc, Die foto doet mij ook denken aan het Conferentiecentrum Woudschoten bij Zeist. Daar ben ik in 1987 met mijn Spanjeproject begonnen tijdens een gesprek met de heer George Görtemöller. George was toen directeur van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering NCH en voorzitter van het Nederlands Instituut voor Marketing NIMA. Op Woudschouten presenteerde hij tijdens mijn managementopleiding bij de Baak/Nieuw Elan het cursusblok over marketing. Wij hebben toen afgesproken om Nederlandse management know how te gaan exporteren naar Spanje. Ik heb hem voor het eerst leren kennen als voorzitter van een seminar over Spanje in Leidschendam. Samen met toenmalig KLM-directeur Orlandini. In de tijd dat ik in het World Trade Center in Amsterdam marktonderzoek liet verrichten naar de behoefte aan Spaanstalige academici presenteerde hij daar samen met Pia Dijkstra het televisieprogramma TROS Aktua Export. Vandaar dat ik Pia de laatste tijd van mijn ontwikkelingen op de hoogte heb gebracht. Gistermiddag heb ik opnieuw naar de inhuldiging van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima gekeken. Ze brengen vandaag een staatsbezoek aan Luxemburg. Ook wordt vandaag de 95ste verjaardag gevierd van de Radboud Universiteit in Nijmegen.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Premier Mark Rutte in India, de Taj Mahal, mijn documenten d.d. 22 mei vanaf 1992 en mijn reactie op een bericht van Mr.Drs Van Hoorn mijn gevoerde correspondentie d.d. 23 mei vanaf 23 mei 1992 Tussenrapportage uit El Toboso23 mei 1994 De projectleidersvergadering van 19 maart 199023 de mayo de 1995 El Rey Don Juan Carlos de España23 mei 1995 Doorbraak ter attentie van de penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux23 May 1997 The Eurotop in Noordwijk23 mei 1997 Adreswijziging ter attentie van de Hoge Raad van Adel23 mei 1999 Actieplan ter attentie van Liesbeth Halbertsma23 mei 2000 The Purple Dress23 mei 2002 Europese ontwikkelingen er attentie van Liesbeth Maaten in Londen23 mei 2004 Royal Love23 mei 2005 Huis ter Duin.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf23 mei 1992 En un Lugar de La Mancha23 mei 2002 Vermogenspositie Stichting Cervantes Benelux23 mei 2003 Het Suideras en Huis Baak23 mei 2006 Berichtgeving uit de Domstad in het jaar 199723 mei 2008 Book Expo Los Angeles23 mei 2009 Cerrado de CalderónMaandag 23 mei 2011 Verkiezingen van de eerste Kamer der Staten Generaal en de terugkeer van de Partido Popular en Woensdag 23 mei 2012 Plasterk

Woensdag 23 mei 2018 Het Licht op Woudschoten 

Aansluitend aan bovenvermeld bericht richt ik thans Het Licht op Woudschoten in Zeist. Woudschoten is vermeld in:  1988-1991 Nieuw Elan Aan de andere kant van Sierra Morena Op hoop van zegen Vijf Margrieten Rolls Royce Silver Seraph Machtsverschuivingen Keizerin Elizabeth Cervantes Management Centre Baakkring/Cervanteskring (2) Deel van de inhoud op verzoek van vrienden verwijderd Bilderberggroep The invisible manager Hoofdlijnen Blauw Bloed Lean on me Brieven van Het Koninklijk Huis van Nederland Ruud West Cervantes Management Centre Businessmodel Experiencias holandesas 1989 en het Cervantes Management Centre ter attentie van Harry Starren van de Baak De kloof Hoe komt het toch? Woudschoten, Diana en de Europaleague Ambassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham PalaceEton en Eton College en Open dag Huis De Voorst.