STERFDAG VAN MIJN VADER, ANGELA VINCENTE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 MEI VANAF 1992 EN UITWERKING VAN HET LICHT OP KENSINGTON PALACE

Gisteren heb ik na het opmaken van Inwerkingtreding nieuwe Europese wet op de privacy, de 95ste verjaardag van de Radboud Universiteit en mijn documenten d.d. 25 mei vanaf 1992 naar mijn opname van 15 april 2018 op de Horizon gekeken. Hierin treedt een zangeres op waarvan de presentator zei “temenos también una Princesa. Se llama Ángela”. Ik moest hierbij direct denken aan Angela Vincente uit mijn Bericht uit de Keizer Karelstad van zaterdag 10 januari 2009: “In de eerste week van augustus 1991 heb ik een case-study uitgewerkt als een soort management game, de voorloper van het latere Government Game. Het is begonnen als een geanonimiseerde case study over het particulier onderwijs in Nederland in die tijd. In verband met de druk van de toenmalige advokwaduur was het in die tijd onmogelijk om man en paard te noemen. Pas nadat mijn voormalige medebestuurslid van de Stichting Cervantes Benelux – de heer Jan Willem van Aalst – mij in april 1993 had laten weten dat die maand de maand van de waarheid zou worden heb ik de daadwerkelijke namen van de ‘poppetjes’ in het spel vrijgegeven in het belang van de Staat der Nederlanden en de Stichting Cervantes Benelux. Voordien had ik alle poppetjes in het spel een fictieve naam gegeven. Daarbij had ik wel slechts één winnares op het oog en noemde haar Angela Vincente. Ik werd hier gistermiddag rond 16:00 uur aan herinnerd toen ik in de trein van Nijmegen naar Arnhem  op de hoogte van Elst  met dikke zwarte letters op de betonnen geluidswal een opschrift zag. Het luidt ‘Angela is een schatje’. Angela Vincente betekent ‘De Winnende Engel’. Het ziet ernaar uit dat zij inderdaad heeft gewonnen. ‘Change’ was reeds tijdens de bijeenkomst Strategisch Perspectief 2000 op 10 september 1996 het belangrijkste thema. Ik heb het ook overgenomen in mijn ‘First State of the Union’ van 19 september 1996 ten behoeve van de toenmalige Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden. Ik citeer: ‘We need a new infrastructure, a new nest of concepts. We need to reduce complexity by implementing new management and educational programs, pro-active partnership roles, with partners being capable to do the same things. We need to know the responsibilities in partnership, a process of rationalization to achieve new challenges. Now we have to translate strategy into action. We have to put our partnership in process, getting the actionplans into action. It’s my role in leadership to put ahead the vision into development and to be aware that the first component to good leadership is not to be negative by translating leadership-issues into actions. We have to develop management skills in Dutch-Spanish intercultural management. I am aware of the necessity of efficiency, effectiveness and innovations and the necessary culture-shock of top management. The biggest problem anyhow is to get the bridge and to become the partner. ‘Change’ is not determined by the changes of one element. We are equal because of the fact that managers are able to change because they are willing to do so, although business managers are confronted with a lot of problems in their own workfield. Not technology is the business, but the information is the business and justice will be served continuing the process of ‘cleaning out the webs’. En hierdoor is Barack Obama de nieuwe President van de Verenigde Staten Van Noord-Amerika geworden.”

Dit indachtig verzond ik dit berichtje “aan: Marc van Hoorn  datum: 25 mei 2018 om 18:29 onderwerp: Fwd: Reserva habtación en Zamora Hola Marc, Ter informatie. Vanmiddag ben ik weer naar de tandarts geweest in de Calle Hoyo. Gema van Centro Dental Milenium Torremolinos van Sanitas heeft mijn gebit een reinigingsbeurt gegeven. Hierna met de bus naar Santa Elena voor de uitslag van het bloedonderzoek van gisteren Ik had slechte cijfers verwacht na onze braspartijen op de Horizon en het hiernavolgende Griekse avontuur. Maar het blijkt nog mee te vallen. De leverwaarde gamma is te hoog. Maar dat is een aangeboren afwijking waarmee ik wel rekening moet houden.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 26 mei vanaf Brief van 26 mei 1996 aan de directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst26 May 1997 booked for the journey to England26 mei 1997 Weekly Report 21 To Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales – Little Johannes26 mei 1998 De Bastaard26 mei 1998 Hart van Nederland26 mei 2000 De Koning26 mei 2006 Opnieuw Kees van Lede.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 26 mei 1992 De andere kant van Sierra Morena26 mei 1992 Centro de Lenguas e Intercambio Cultural (CLIC) Sevillaa26 mei 2001 Arnhemse Rechtszaak26 mei 2003 Hartsaangelegenheden26 mei 2007 Bezoek aan Saint George’s Church in Málaga26 mei 2008 Sleutel 9726 mei 2009 Phocas26 mei 2010 Boris van der Ham en Het ValkhofDonderdag 26 mei 2011 De Cervanteskring ontwikkelt zichZaterdag 26 mei 2012 Ad Kreuger en het adres Neude 30C te Utrecht

Document voltooid op zaterdag 26 mei 2018 12:47

Vervolgens heb ik een overzicht samengesteld met mijn documenten waarin  Kensington Palace is vermeld beginnend met Royal HouseSupport to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales (1) tussenliggend statement ‘Your reference 240 67551 27448 A on behalf of Mr G.P. Mitchell HM Inspector of Taxesr Enquiries about the directors 1. Lady Diana Frances Spencer, Princess of Wales, Kensington Palace, London W8 4PX. Head of the organization. National Insurance number: N.A. Tax Office and reference: Great Britain. 2. Johannes Lambertus Van der Heyden, Neude 30 C, NL 3512 AG Utrecht, Netherlands. Manager Benelux. National Insurance number: N.A. Tax Office and reference: The Netherlands 8. Is the company regarded for the purposes of any Double Taxation Agreement as resident in a territory outside the United Kingdom, and not resident in the United Kingdom?* Perhaps. Decisions about this matter have not been made yet, because of the circumstances. For the good order I report that I handed last Christmas copies of all my ‘Letters to Diana, Princess of Wales’ (about 300 pages) to Queen Elizabeth II at Buckingham Palace, The Office of Diana at Kensington Palace, The Prime Minister at 10 Downing Street London and the Family Spencer at Althorp House in Northamptonshire’. En eindigend met Alles op zijn plaats en Net werk.