VOORUITBLIK OP HET AEPE-CONGRES IN ZAMORA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 MEI VANAF 1992

Vanmorgen heb ik de kerkdienst bijgewoond in Los Boliches. Na de dienst had ik een prettig onderhoud met de heer Piet Visser. Ik zond hem dit bericht: “cc: Grada Hildering, “Ds A.F. Troost” datum: 27 mei 2018 om 14:15 onderwerp: Entre Amigos Goedemiddag Piet, Hartelijk dank voor het prettige gesprek van vanmorgen. Voor de aardigheid stuur ik hierbij de publikatie van de Asociación Europea de Profesores de Español op JOHN VAN DER HEYDEN. Ik citeer: “John van der Heyden Universidad de Nimega (Países Bajos) Licenciado en Lengua y literatura española. Director Instituto privado de idiomas. Miembro de la Junta de gobierno de la Asociación de Profesores de Español en Países Bajos (VDSN). Presidente Fundación Cervantes Benelux. Derechohabiente de Instituto Cervantes en Benelux. Propietario Instituto Cervantes Ltd England and Wales. Tarea actual: Gestión empresarial y desarrollo de la organización. Amigo del Rey de España. Nació en Nimega (Países Bajos) en 1947. Afiliado desde 2001.” Voor de goede orde stuur ik dit berichtje ook aan Grada en André. Hartelijke groet en tot volgende week, John” En “aan: “Ds A.F. Troost” datum: 27 mei 2018 om 14:28 onderwerp:        Entre Amigos Hartelijk dank André voor jouw belangstelling. En 14:49 Veel plezier in Sevilla”. “aan “Ds A.F. Troost”  cc:     Piet Visser, Sijne Nauta, Liesbeth Halbertsma, Geert Peters, Grada Hildering, Pia Dijkstraa, Frederique Bauer, Ds Jos van der Sterre, Wilmar Bliek datum 27 mei 2018 om 15:08 onderwerp: Re: Entre Amigos Wellicht aardig om te laten weten dat ik na de kerkdienst in de lift van het station Los Boliches een jongeman aantrof met een koffertje met het opschrift Cerruti. Dat is de familienaam van de moeder van onze  Koningin Máxima”  En: “Na mijn schoondochter Caroline van der Heijden de Savornin Lohman te hebben gefeliciteerd met haar verjaardag op 28 mei heb ik verder gekeken naar His Royal Highness The Prince of Wales op Highgrove House.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Sterfdag van mijn vader, Angela Vincente, mijn documenten d.d. 26 mei vanaf 1992 en uitwerking van Het Licht op Kensington Palace mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 27 mei 1995 Uw kenmerk corr.nr. 25108 ter attentie van Officier van Justitie mevrouw B. Teunissen te Utrecht27 mei 1996 Wijzigingsformulieren ter attentie van de penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux27 May 1997 Speech of Hillary Clinton in Amsterdam and letter to the Dutch Ministry of Justice27 mei 1997 Uw kenmerk NM 964/275 (5) ter attentie van de Staatssecretaris van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden27 mei 1999 De Baak eens verzetten27 mei 1999 Surprise Surprise27 mei 1999 Wijziging bankrekening ter attentie van de heer Nanlohy, verzekeringsdeskundige Cadas te Utrecht27 mei 2004 Teamspirit ter attentie van Liesbeth Halbertsma.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf27 mei 1992 Wereldtentoonstelling 199227 mei 2002 La Makinita27 mei 2003 Open Kaart27 mei 2008 Tren de Cervantes27 mei 2010 Pensioenregeling en Jan Peter BalkenendeVrijdag 27 mei 2011 Honderd jaar Levende Talen en Verjaardagsconcert voor Prinses Máxima en Zondag 27 mei 2012 De Sleutel.

Verzonden 22 02 “Waarde vrienden van De Voorst, Na verzending van mijn berichten aan: Piet Visser cc: Grada Hildering, “Ds A.F. Troost”  datum: 27 mei 2018 om 14:15 onderwerp: Entre Amigos maak ik u deelgenoot van mijn probleemsituatie: “16:14  P.S. Ermelo maakte tijdens mijn verantwoordelijkheid voor NIOW-Talen deel uit van District 13.” Ik vind het niet noodzakelijk om uitsluitend mondeling te communiceren. Ik sprak met Ds Troost ook over het huwelijk van Prins Harry en hij vroeg zich af waarom zijn moeder niet is gedacht in een gebed tijdens de dienst. Ik heb daarbij verwezen naar de film The Queen. Hierin werd als Her Majesty’s Private Secretary de heer Robin Janvrin ten tonele gevoerd. Deze man is pas na het overlijden van Prinses Diana aaangetreden. Ten tijde van Diana’s overlijden in Parijs was Lord Robert Fellowes Private Secretry to The Queen. Echtgenoot van Diana’s zuster Lady Jane Spener. Zij heeft mij op 5 augustus 1996 rondgeleid door St George’s Chapel voor het geval ik mij niet vergis. De nalatenschap van The Late Princess of Wales is in dit verband nog steeds een juridische zaak die tot op heden nog niet is geregeld jegens onze rechtspersonen. Dit voor alle helderheid. Hartelijke groet, John.”

Terzake mailde ik mijn voormalige echtgenote alsvolgt: “datum: 27 mei 2018 om 17:51 onderwerp: Lola Flores Een leuke herinnering op La Zarzamora ” Reactie: “27 mei 2018 om 18:29 Hoi John Ik kan het filmpje niet openen zoals dat met de meeste filmpjes het geval is die je stuurt. Groetjes Elly” Mijn reactie: “18:51 Voor de goede orde: Mijn gedachten gaan nu uit naar Paleis Huis de Voorst in Eefde in verband met de nabijgelegen Hanzehof in Zutphen waar ik in 1979 met Paul Karis en David Bloch samen met jou een begin heb gemaakt aan het Frans-Spaans Instituut. Laat de Wereld maar weten welke inspanningen jij daarvoor hebt verricht! With Love Again, John”

In dit verband neem ik mij voor als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux mijn intrek te nemen op een van uw landgoederen. Bij voorkeur op De Engelenburg in Brummen.” “aan:  Elly van Hulst  datum: 27 mei 2018 om 18:32 Jammer. Maar maak er maar een feestje van vandaag!” “van: Elly van Hulst aan: John  van der Heijden datum: 27 mei 2018 om 18:34 onderwerp: Re: Lola Flores Het feestje is al voorbij!! We waren om 16.15 al thuis.” “27 mei 2018 om 18:35 Ik hoop dat je echt hebt genoten! 18:36 Doe Leo de groeten. Ik vind hem een aardige kerel. 18:51 Voor de goede orde: Mijn gedachten gaan nu uit naar Paleis Huis de Voorst in Eefde in verband met de nabijgelegen Hanzehof in Zutphen waar ik in 1979 met Paul Karis en David Bloch samen met jou een begin heb gemaakt aan het Frans-Spaans Instituut. Laat de Wereld maar weten welke inspanningen jij daarvoor hebt verricht! With Love Again, John” 22:13 aan:   Elly van Hulst cc: Liesbeth Halbertsma  datum: 27 mei 2018 om 22:13 Ik heb dit bericht zojuist doorgestuurd naar De Voorst. Ik beschouw Liesbeth nog altijd als mijn belangrijkste collega. Met name op het gebied van organisatiemanagement en organisatieontwikkeling ref. afiliado 77 Ik heb er dus geen bezwaar tegen als zij met mij op de voorste stoel komt te zitten bij de inauguratie van de Stichting Cervantes Benelux tijdens een buitengewone bijeenkomst in De Voorst. Haar Collega Harry Starren zat ook naast mij tijdens het congres De Nieuwe Economie op 13 november 1996 in Noordwijjk. John 22:19 Ingeval zijn jij en Leo namens mij uiteraard Van Harte Welkom. Ik wacht de ontwikkelingen met belangstelling af. De beslissing dient uiteindelijk te worden genomen door Her Majesty The Queen of the United Kingdom. 22:41Voor de goede orde stuur ik je wellicht ten overvloede deze foto met de kapìtein van de Horizon. Mede als herinnering aan het bezoek dat wij indertjd aan Athene hebben gebracht. Ons gezin komt voor mij nog alijd op de eerste plaats. Daarna Het Werk!” “aan: Marc van Hoorn  datum: 27 mei 2018 om 23:02 onderwerp: Lola Flores Het is toch te gek voor woorden Marc. Dat ik een beroep moet doen op huursubsidie. Heb jij mijn dossier wel goed bestudeerd? Ik heb zojuist de Scandinavische bar van v/h Rico bezocht. De Zweedse eigenaar liet mij weten dat Paul van de Britse karaokebar aan de Plaza de la Nogalera is overleden. Ik heb hieraan goede herinneringen. Ons werk dient wel te worden voortgezet”

“aan: “Ds A.F. Troost” datum: 27 mei 2018 om 23:41 onderwerp: Fwd: Lola Flores Ik begrijp niet waarom jij in jouw eentje de Goofsbelijdenis staat voor te lezen. Ik ben gewend om mee te lezen. Voor de Goede Orde: 2018041701 Op de Horizon datum: 28 mei 2018 om 00:28 onderwerp: Re: Lola Flores Je suis Jean Lambert de La Bruyère. Oui! Prettig bezoek aan Sevilla….. John”