PEDRO SÁNCHEZ MINISTER-PRESIDENT VAN SPANJE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 JUNI VANAF 1992

Na verzending van De klok uit Kensington High Street, ontvangen berichten en mijn documenten d.d. 2 juni vanaf 1992 heb ik deze berichtgeving alsvolgt voortgezet.

21:00 Vanaf 19:15 heb ik gekeken naar Blauw Bloed. Hierna zag ik op het NOS Journaal dat de heer Pedro Sánchez is beëdigd tot nieuwe Minister-President van Spanje als vermeld in Koning Felipe bijgepraat over val Spaanse regering. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 3 juni 3 juni 1996 Bestuursverantwoordelijkheden ter attentie van de penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux3 June 1997 Looking forward to the 21st of June in Noordwijk3 juni 1998 Veranderingen3 juni 1999 Beschuit met muisjes3 juni 2002 Inzake 28 september 2002 ter attentie van Minister-President Wim Kok van het koninkrijk der Nederlanden3 juni 2004 Het wonder van Middelburg met als belangrijkste informatie: “Ik heb geen Lansberghe in Middelburg gevonden. Ik denk wel dat ik hier de genealogische aansluiting vind met Heydanus. De correspondentie met de organisatoren van de Four Freedoms Award  in 1996 is hiervoor een startpunt: Bezoek Koning Juan Carlos (1), Bezoek Koning Juan Carlos (2), Bezoek Koning Juan Carlos (3), Bezoek Koning Juan Carlos (IV), Bezoek Koning Juan Carlos (V), Bezoek Koning Juan Carlos VI, Four Freedoms Award en Gelukwens. Jozias van Aartsen heeft vandaag verklaard dat het poldermodel niet meer werkt. Dat ligt voor de hand. Sinds Jan Peter Balkenende het torentjesoverleg heeft afgeschaft is besluitvorming als onder Paars I en II niet meer mogelijk. De kern van het poldermodel is mijn beleidsplan. Dat betekent: eerst besluiten nemen, daarna laten accorderen door de Kamer en niet andersom. De slagzin van vandaag wordt daarom Met Alex beleggen, dan redt u het wel zowel met als zonder poldermodel Vandaag ga ik weer rustig verder met het oppoetsen van Gran Hermano. Gisteren heb ik opnieuw kennis genomen van de mutaties inzake de Stichting Cervantes Benelux in Heydens Karwei. Klaarblijkelijk begint men te beseffen dat het mijn roeping (vocación) is om de Nederlands-, Spaans– en Engelstaligen onder de Cervantes Parasol te verenigen. Het geboortehuis van William Shakespeare heb ik op 9 augustus 1996 bezocht in Stratford-upon-Avon. Ik ben dus benieuwd of Cervantes daar in dit jaar wordt geïntroduceerd conform de afspraken die ik daar op 28 april 1997 met Economic Development Manager Philip Homer heb gemaakt. Volgens afspraak met Tony Blair dient daar ook het hoofdkantoor van onze holding te verrijzen. We starten echter met onze vestiging op Cyprus. Zodra Groot-Brittannië tot de invoering van de euro overgaat kunnen de Britse bedrijfsonderdelen in de holding worden opgenomen. Prins William kan terzake al de nodige voorbereidingen treffen in goed overleg met zijn oom Charles Spencer en zijn tante Lady Sarah MacCorquodale conform het gestelde in Last Will. De Luxemburgse kroonprins behoudt uiteraard de rechten die ik aan zijn vader heb toegekend in mijn brief van 8 november1999. H.M. Koningin Beatrix heeft hierin een gedelegeerde taak als mijn eerste erfgename inzake de rechten op het handelsmerk. De heer of mevrouw Lansberghe in Middelburg kan wellicht de bloedverwantschap aantonen tussen Heydanus en Willem van Oranje alsmede mijn afstamming van Heydanus. Dr. Dofferhoff van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis beschikt over mijn DNA-profiel. Ik sta toe hiertoe nader DNA-onderzoek te verrichten. Het uitvoeringsplan van het ondernemingsplan staat beschreven in Letters to Elizabeth en Gran Hermano. Laatstgenoemd dossier heb ik thans bijgewerkt tot en met Het Wonder van Den Haag. Het wordt een degelijk document waarop je echt kunt bouwen. Ik hoop dat je de financiering rond hebt en het werk als president-directeur van de holding  kunt uitvoeren zoals ik mij dat heb voorgesteld. Ik neem mij voor je per separate post een CD te sturen met de website zoals ik die tot op heden heb bijgewerkt. Mijn voormalige echtgenote heb ik afgelopen maandag bij de schaapskooi op Den Treek laten weten dat ik terzake alle juridische aangelegenheden heb afgewerkt die voor de operationalisering van het bedrijf noodzakelijk zijn, voorzover ik dat kan overzien.

3 juni 2005 Brief van J.S. Schooten ter attentie van UWV Afdeling Bijzondere Zaken.  

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 3 Juni 1992 ¡No pasarán!3 juni 1992 Escuela Hispana Málaga3 juni 1992 Instituto Flomar Málaga3 juni 1992 Escuela Mediterráneo Málaga3 juni 2002 Beëindiging lidmaatschap Lionsclub Maarn-Maarsbergen3 juni 2003 Geagendeerde uitnodiging3 juni 2005 Back to Basics3 juni 2007 Gesprek met de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties3 juni 2008 Wie doet er een bod op mijn handelsmerk?3 juni 2009 Cervantesonline Info, Cervantesonline Nederland, Cervantesonline België, Cervantesweb Nederland, Cervantesweb België en Cervantesonline.biz3 juni 2010 Pleidooi voor Paars van Alexander Pechtold en Zondag 3 juni 2012 Kortmann.

Aansluitend heb ik vanmorgen de kerkdienst bijgewoond in Los Boliches onder leiding van Ds A.F. (André) Troost.