D-DAY MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 JUNI VANAF 1992 EN HET LICHT OP KASTEEL DE HAAR IN HAARZUILENS

14:10 Aansluitend aan mijn bericht Zestig jaar Benelux van gisteren 5 juni 2018 om 13:30 memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 6 juni vanaf 6 juni 1994 Decision Day ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen met aandacht voor Prof.Dr. Philippus H. Breuker en Max van der Stoel6 juni 1995 Faxbericht aan Prof.Dr Hugo de SchepperBrief aan Minister W. Sorgdrager van Justitie6 juni 1996 Declaratie ter attentie van Minister Hans Dijkstal van Binnenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden6 of June 1997 Joris Voorhoeve and Loek Hermans in Leeuwarden6 juni 1997 Eurotop Amsterdam ter attentie van Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden –  6 juni 1998 PROCEDURE 97 / 2152 BELEI R08 II G32 (9) ter attentie van de Arrondissementsrechtbank Utrecht Sector Bestuursrecht6 juni 2000 Terugblik en Perspectief.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 6 juni 1992 Carmen García de Granada6 juni 1992 Instituto Internacional Almuñécar6 juni Carmen de las Cuevas Granada6 juni Castila Granada6 juni 1992 Eurohispania Granada6 juni 1992 Instituto Internacional Granalingua Granada6 juni 2001 Uitnodiging ontvangen van de Baak6 juni 2002 Dagboek 0046 juni 2003 Gast in Arnhem6 juni 2005 Nederland-België6 juni 2007 Het Rijk alleen6 juni 2008 De ontbrekende foto6 juni 2009 Olga María RamosZondag 6 juni 2010 Van Zandvoort tot NoordwijkMaandag 6 juni 2011 Santa Fe en Woensdag 6 juni 2012 Wat doen WIJ met Paleis Soestdijk?

In dit verband ontving ik van Dominee André Troost dit bericht “4 juni 2018 om 23:00 Een preek van Freek dus…” als reactie op “Voor de Goede Orde: Ich hab mein Herz in Heidelberg verloren. Geniet ervan. Want in Heidelberg is het Atheense en Romeinse geloof bij elkaar gekomen na de Prediking door Petrus zoals afgelopen zondag door jou verwoord. Hartelijke Groet, John P.S. Ik meen hier afgelopen week conferencier De Jonge te hebben waargenomen.” Enkele reacties mijnerzijds: “5 juni 2018 om 13:05 Dank voor deze reactie André. Dit is inderdaad ook altijd mijn visie geweest. Jaren geleden heb ik eens een stuk geschreven met de titel Het Heithenon. Zomaar een brainwave. Met dat Heithenon duidde ik op de streek rond Athene. Dit ook in verband met mijn eigen achternaam. Gaspar van der Heyden ofwel Heydanus (Mechelen 1530 – Bacharach am Rhein 1586), oprichter van de Nederduits Gereformeerde Kerk was godsdienstleraar van de Keurvorst van de Paltz in Heidelberg. Daarom ben ik ook zo geïnteresseerd in jouw preken. Nu over Petrus en de Handelingen der apostelen. Zo Willem van Oranje aangeduid kan worden als de militaire Vader des Vaderlands, zo kan Heydanus worden aangeduid als de geestelijke Vader des Vaderlands. Dat is mij persoonlijk medegedeeld in de voormalige filmzaal van Prins Bernhard in Paleis Soestdijk door niemand minder dan historica Reinildis van Ditzhuyzen. Ik meen Freek de Jonge overigens hier in Torremolinos te hebben waargenomen. Wij zijn goede bekenden van elkaar (31 mei 2008 85-jarig bestaan van de Katholieke Universiteit, thans Radboud Universiteit). Vandaag vieren wij het 60-jarig bestaan van de Benelux. Daar moet ik ook nog even mee aan het werk. 5 juni 2018 om 13:44 Je hebt het goed gezien: Woensdag 22 januari 2003 Waarde Trooster! 5 juni 2018 om 14:06 Koningin Elizabeth en Prins Philip trouwden op 20 november 1947. Elf dagen na mijn geboorte. Daarom heet ik John. 5 juni 2018 om 14:35 Daarom kijk ik nu naar The Queen, Theresa May and Prince Charles address Commonwealth leaders.

14:10 Na verzending van bovenstaand bericht zag ik op de Nederlandse televisie het programma Jinek van gisteravond met een bijzondere bijdrage van René Mioch over Kasteel de Haar in Haarzuilens. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Haarzuilens is vermeld: Harten zeven –  ZonsondergangDissertatieZonsopkomstVoortgangsrapportageWatermanagement –  HaarzuilensDoor dik en dunUitnodiging aan Thierry baron van Zuylen van Nijevelt van De HaarMondriaanZalmEuropean Cervantes FoundationSo und jetzt ein BavariaDe vijfde zuilStichting Cervantes BeneluxDesert Fox –  AdreswijzigingThe road aheadEuropean Cervantes FoundationBeschouwingenDía de la ConstituciónBar Number OneStabiliteit en daadkrachtTo the rootsMonnikenwerk –  Nieuwe statistieken februari 2005Europees referendumHet Instituto Cervantes Benelux in BrummenVerhalen van de Number One en ManuscriptLetters to Diana Prinvess of Wales op 9 oktober 1998 bezorgd aan Thierry baron van Zuylen van Nijevelt van De Haar.

Vervolgens heb ik relevante passages uit bovenstaande berichten in een document van 15 pagina’s uitgewerkt en om 20:30 verzonden aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Secretaris/Penningmeester Geert Peters van de Stichting Cervantes Benelux, Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Pia Dijkstra, Ds André Troost en Grada Hildering.