MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 JUNI VANAF 1992, VOORUITBLIK OP 14 OKTOBER 2018, HET LICHT OP WOERDEN EN DE STARTER VAN HET JAAR INZAKE INSTITUTO CERVANTES LIMITED ENGLAND AND WALES

10:10 Aansluitend aan mijn bericht D-Day Mijn documenten d.d. 6 juni vanaf 1992 en Het Licht op Kasteel De Haar in Haarzuilens  memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 7 juni vanaf 7 juni 1995 Half krat bier ter attentie van Minister Winne Sorgdrager van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden7 juni 1996 Curriculum Vitae bestemd voor uitzendbureau Start7 juni 1998 Bingo7 juni 1999 Uwe Majesteit7 juni 2000 Nieuw huwelijk ter attentie van Herman de Koning7 juni 2002 Presentatie ter attentie van Drs L. Freeve-de Vrijer7 juni 2002 Betreft 28 september 2002 ter attentie van M.J. Sánchez  Steenbeek van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland7 juni 2006 20060606 ter attentie van Drs E.H. Halbertsma.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 7 juni 1992 Terug in het Alhambra7 mei 2001 Geen horoscoop vandaag7 jnui 2002 Dagboek 0057 juni 2003 Retour Nijmegen – Torremolinos7 juni 2005 Van het kastje naar de muur7 juni 2007 Top Label domeinnaam7 juni 2009 Paars en Oranje naar Zuid-AfrikaMaandag 7 juni 2010 Hermitage AmsterdamDinsdag 7 juni 2011 Inzake Dixons in Staines, Utrecht en Nijmegen en Donderdag 7 juni 2012 Hollandse Nieuwe en Pescaítos.

Tot slot. Vanaf 14 oktober 2018 worden de kerkdiensten hier gedurende drie maanden verzorgd door Dominee Kees Burger uit Kamerik als vermeld in Dominee Kees Burger uit Kamerik, de verloren zoon en mijn documenten d.d. 11 maart vanaf 1992  Ik citeer: “Vandaag is de kerkdienst in het Holland Huis geleid door dominee Kees Burger uit Kamerik. Daar was in de tijd dat ik met de Apple IIC werkte het bedrijf Stonehouse gevestigd van John Steenhuis dat later naar Woerden is verhuisd. De preek van dominee Buger was indrukwekkend. Het ging over de gelijkenis van De verloren zoon uit het evangelie van Lucas. De heer Burger noemde deze gelijkenis het verhaal van De barmhartige vader. In dit verband gaan mijn gedachten uiteraard uit naar mijn beide zonen Mark en Ramon. En uiteraard ook naar mijn kleinzonen Lucas en Jasper.”

22:15 Na verzending van bovenstaand bericht heb ik van 11:45 tot 13:30 een dentale behandeling ondergaan in Centro Dental Milenium Torremolinos door Doctora María Jesús Romero. Kosten € 916,50. Na terugkeer in De Zevende Hemel zond ik Ds André Troost dit bericht: “7 juni 2018 om 14:33 Goedemiddag André, Nog een lichte specificatie. Ik heb mijn Hart in Ermelo verloren. Al heel lang geleden. Het doet mij deugd dat Ds Kees Burger onze gelederen komt versterken. Hartelijke groet, John” En “7 juni 2018 om 14:44 Maar ik heb het wel teruggevonden in een schilderij. Het is te zien op 19 september 1997 Korte terugblik”.

Vanuit deze achtergrond richt ik de schijnwerper thans op het stadje Woerden. Met name in verband met mijn deelname aan ‘De Starter van het Jaar’ als voorloper van het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux.

Woerden is vermeld in 1988-1991 Nieuw Elan –  Baak à la CarteSunflower PowerSchipholproject II –  BenoemingDe kracht van het geloofEindeloos geduldWerkvuur –  De wind in de zeilenKoningin VictoriaPostbus 689Building the holding IVBestandsopschoningBuilding the holding VBericht uit WoerdenSpijkers met koppenContinuing story (1) – Continuing story (2) – Planet money –  StaatsaangelegenhedenHet wonder van Den HaagPaarse PettenMaximale Winst PrognoseNet werkenFC Cervantes GelredomeOntknopingTien jaar Nieuw ElanNet werkWassenaar, Wassenaar, WassenaarES.CRSBig CityDe paarse telefoonHet juiste spoorBezoek aan nieuwe Appledealer in VelpRechten op de troon voor Constantijn en LaurentienLintje Boonstra afgeblazenKoninkrijksrelaties en de Europese IntegratieDe Liefde van PaarsContabilidad AEPE BeneluxVerkiezingsuitslag NederlandReunionHelp de adel in het zadelDerde Bericht uit de Keizer KarelstadVijfde Bericht uit de Keizer KarelstadBevestiging afspraak 14 april 2003Jaarvergadering 2003 van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandCursusbijeenkomst Reunion in WoerdenVerdere beleidsontwikkelingVervolg inzake handelsmerkThe Work ContinuesKoninginnendag in NoordwijkWitte rook voor klokkenluidersDiana’s ManInstituto Cervantes Limited EnglandBrief E1000Van de Zevende naar de Achtste Hemel¡Viva España!Positive thinkingMorgen Jaarvergadering Wolters-Kluwer –  Prins William 25 jaarInterview van de VDSN met Isabel Clara Lorda VidalVeertien Oranje en veertien rode rozenEerste brief aan IDMK te WoerdenDe TempelierFactuur 273632 betaaldWampieKen Wharfe gehoord in The Diana InquestAdvocaat Mansfield maakte Prins Philip verdachtParadijs uit LeidenBezoek aan MacHouse in WoerdenBarack Obama 44ste President van de Verenigde Staten van Noord-Amerika –  DreamweaverBusinessmodelDilemma’s te lijfStierDe ontmoetingsavond van 25 maart 2010 –  RustdagJoint VentureThe bold and the beautiful revisitedA total eclipse of the heartMijasBezoek aan MijasRetour Torremolinos-NijmegenEen bijzonder Nederlands-Engels gesprekVitesse en het beleidsplan CervantesPrimair procesRode en witte rozenEen zware verantwoordelijkheidRaymond Nielen en Jan Struyk en Brieven en faxberichten “in behalf of”.

Vervolgens heb ik een 39 pagina’s tellende uitwerking van deze documenten geproduceerd met relevante tekstfragmenten.  

Tot op heden is de Dianaproblematiek nog steeds niet naar tevredenheid opgelost. Ik hoop met deze informatie een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan de afwerking hiervan.