DE VLINDER VAN DS ANDRÉ TROOST EN HET ADRES NEUDE 30C IN UTRECHT

18:50 Aansluitend aan Mijn intrinsieke motivatie, van Hotel des Indes tot Amaragua met het oog op morgen, mijn documenten d.d. 10 juni vanaf 1992, Het Licht op Hotel des Indes te ’s Gravenhage en The Duchess of Cornwall heb ik vanmorgen deelgenomen aan de kerkdienst onder leiding van Ds André Troost uit Ermelo. Tijdens de koffie had ik een goed gesprek met een mevrouw uit Emmen. Onder meer over mijn betrokkenheid bij de Vuelta in Zutphen. Als thema voor zijn preek had dominee Troost gekozen voor een vlinder. Dat roept bij mij ogenblikkelijk bijzondere associaties op. Ik denk hierbij op de eerste plaats aan de afbeelding van de vlinder die ik in Utrecht naast de deurbel van het pand Neude 30C had geplakt in de tijd dat ik daar woonachtig was. Op onderstaand overicht heb ik een opsomming gemaakt van mijn documenten met het adres Neude 30C. In dit verband vestig ik met name de aandacht op mijn brief met de titel De paarse vlinder en het blauwe licht.

Zondag 10 juni 2018 18:50 Inzake Neude 30C te Utrecht

Neude 30C in Utrecht is vermeld in Cervantes Holding LimitedGood results for the Marks and Spencer GroupVideotapesEurotop NoordwijkMonopoly18 april 1997EurotopAdreswijziging Nijmegen-UtrechtAdreswijziging ter attentie van de Hoge Raad van AdelAanmeldingSpeech of Hillary Clinton in AmsterdamNM 964/275 (5)240 67551 27448 AVrij onverveerdAnnouncementUw brief d.d. 28 juni 1997Beleidsplan (1) –  Beleidsplan (1)ParticipationViaje RealPhotographRouwverwerkingDankReport 38The red carpetAlimentatieReport 39Businessplan (1) – Businessplan (2) – NM 964/275 (6)PromotieReisvoorbereidingenUitnodiging van het Business Angel NetwerkRoyal Mission (1) – Royal Mission (2) – Terug naar de kustThe President speaksBlauw lichtBevrijdingsdag in UtrechtDe paarse vlinder en het blauwe lichtKampioenselftalPresidentNeude 30CLiefde is de rekening betalen als hij blut isBaakBaakberichtKlantnummer 2.559.92240 67551 27448 ASilver SeraphDianaramaD-Day DominoNieuwe MissieWilliamFelicitacionesNieuw EuropaThierryDe vijfde zuilSint NicolaasWeekendDesert FoxNieuw Jaar 1999Sofinummer 0681 87 038De Kracht van Het GeloofFloors CastleOrganiseren van het kapitaal van de toekomstHfl. 111.133,60Verdere ontwikkelingenGran Hermano IIIProject Nummer ZevenHalfwegNaar Noordwijk terugPaarse PettenSpoorzoekenPlus UltraValentijn 2001Wij Heren van MiddachtenKLM op het verkeerde spoorPrinses Juliana 92 jaarVolledige loyaliteitBen HarrisonOpenstaande postBericht aan de directie 002Bericht aan de directie 003Rechtszaak Paul BurrellBericht uit de Keizer KarelstadForever YoursSpaanse parels1992 Benelux Cervantes VictoriaRegeren is vooruitzienDe glazen bolThe QueenVeertien Oranje en veertien rode rozenThe Diana Inquest Part 1  – Spaanse diploma’s en getuigschriftenJij bent de zin van mijn levenEen fles EstolaPeter OttenhoffOpsteltenFuengirolaChangeExperiencias hispánicasDe Troon Deel 4 Willem, Willem, Willem en WillemInformatievoorziening maart 2010Encaged by Felicia and LeonoreUw brief van 20 juli 2010Stichting Cervantes Benelux en de Nationale PostcodeloterijDe betalingsverplichting van Wouter BosGelukwens benoeming aan Uri RosenthalGelukwens benoeming aan Maxime VerhagenOude bekenden  –  DenUyl en de Affaire LockheedVan Buitenveldert tot BuitenkaagTerugblik op 22 juli 1997 en reis naar Amsterdam25 jaar Andalusische inspiriratieDe kloofCarols from King’sMijn brieven van 14 oktober 2010 aan de Premier en Vice-Premier van het Koninkrijk der NederlandenThe best is yet to comeVerjaardag van Yoyo OlivierOnstuimig weerUitnodiging voor Paleis Soestdijk ontvangenEva Jinek, De Tovenaar van Alkmaar en Hans BlankertSpaans in Spanje en Cervantes HoldingInventarisatie Onderwijs Spaans in NederlandCanada, de Koninklijke Weg en Alexander PechtoldAd Kreuger en het adres Neude 30C te UtrechtAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden en Helicopterview.