HET LICHT OP DE GRAN VÍA IN MADRID

20:00  Vanmorgen heb ik aansluitend aan mijn bericht Start van het WK Voetbal in Rusland, Het Licht op Robbie Williams en The Queen’s Speech van vorig jaar het ingevulde formulier Wereldinkomen ten behoeve van de Nederlandse belastingdienst in Heerlen ter verzending aangeboden in het postkantoor van Torremolinos. Vandaaruit via het kantoor van Marjolein Bartelds naar Hotel Amaragua gewandeld voor saunabezoek van 10:50 tot 12:30. Met bus M120 om 12:40 naar Torremolinos Centro naar de vestiging van Movistar. Daar heb ik mijn contract gewijzigd door de televisie op te zeggen. Daartoe heb ik mijn hardware kort na 17:00 ingeleverd onder No. de Operación 47893653151801 ten behoeve van Telefónica de España S.A.U Gran Vía 28 28013 Madrid. In dit verband heb ik mede in verband met ons verblijf tijdens de komende herfstreis van de Nederlandse Club Costa del Sol op 5 november aanstaande dit overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin de Gran Vía in Madrid is vermeld:Madrid, Madrid FC Cervantes Gelredome Logroño Honesty Mabel Kersen eten CorrecciónVeertig jaar Instituut Cervantes –  Verslag van het 43e Congres van de Asociación Europea de Priofesores de Español in MadridGelukkig 2009 Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos AiresOlga María RamosOude bekendenBezoek aan CasaresSara Saz ParkinsonMilagros PalmaBrief aan de President-Directeur van Telefónica Comunicación cortada Sluiting van het 45ste Internationale Congres van de Asociación Europea de Profesores de Español in La Coruña en banket in het Hotel HesperiaMijn ervaringen met Marjo Eurlings, Maxime Verhagen en Hillary ClintonGeen bezoek aan Apeldoorn en BrummenDe Regeringsverklaring van Mark Rutte en het Beleidsplan Cervantes Benelux en Verenigd KoninkrijkHet laatste coupletMijn ervaringen in Madrid en omstrekenAEPE-Congres in Cuenca en Abraham Moszkowicz opnieuw aan het woordOlga Ramos en De Engelenburg in BrummenCopa del ReyEen flesje Argentijnse wijn uit San JuanAlumnidag Radboud Universiteit groot succesHurray I am 64!The descendants en  Brief uit Purmerend ontvangen.

Een zaad geplant in een donker land is gestadig aan gaan groeien de toekomst heeft een gouden rand een roos is weer gaan bloeien