VERBINDINGEN

Na verzending van Het Licht op de Kloosterkerk te ’s-Gravenhage en mijn documenten d.d. 15 juni vanaf 1997 ontving ik van Francis Versteeg om 18:29 een leuk bericht inzake onze geplande reis naar het Hart van Spanje. Het betreft een parador. Ik denk hierbij op de eerste plaats aan de parador van Ávila. In dit verband memoreer ik mijn brief ‘Videos del Congreso en Ávila’ van 9 september 2014 aan Presidenta Doña María Pilar Celma Valero van de Asociación Europea de Profesores de Español.

Ik denk dat Donald Trump en Kim Jong-un veel hebben geleerd van deze werkwijze en ik het in 1978 niet eens was met Freek de Jonge om uit Argentinië weg te blijven onder het motto “confrontatie is de beste medicijn”. Ik heb grote waardering voor PWA in de Baltische staten ondanks zijn moeilijke familieomstandigheden. Het doet mij deugd dat Mark Rutte nu ook iets positiever is gaan denken over de Europese Unie.