MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 JUNI VANAF 1998 MET MIJN MOND VOL TANDEN

Van: John van der Heyden Aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Secretaris/Penningmeester Geert Peters van de Stichting Cervantes Benelux, Voorzitter/Penningmeester Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Pia Dijkstra (D66), Voorzitter Wilmar Bliek van de Nederlandse Club Costa del Sol, Erik Stegeman (Knijff Merkenadviseurs), Drs L. Freeve de Vrijer (Asociación Europea de Profesores de Español), Ds A.F. Troost, Voorzitter Sijne Nauta van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente van de Costa del Sol)

Toen ik gisteren met een volledig gereviseerd gebit het Centro Dental Milenium Torremolinos verliet was mijn eerste gedachte “daar sta ik dan met mijn mond vol tanden en hoe nu verder?”. En vannacht heb ik na verzending van het bericht 36ste verjaardag van Prins William en mijn documenten d.d. 21 juni vanaf 1998  weer gedroomd. Op de achtergrond een man die ik niet herkende, maar ik denk dat het een zelfprojectie was zoals Velázquez zichzelf heeft geschilderd in het schilderij Las Meninas. Ik ben een heel logisch denkend mens en houd al mijn voormalige cursusplaatsen, waaronder Haarlem, altijd voor ogen. Van Francis Versteeg ontving ik bericht dat wij op 6 november het Prado en het Koninklijk Paleis bezoeken in Madrid. Ik zou het op prijs stellen als jij je wilt belasten met de formatie van dat nieuwe stichtingsbestuur zodat ik dat op 6 november aanstaande in het Spaanse Koninklijk Paleis kan presenteren. Koning Felipe VI is immers al vanaf 1996 van onze stichting op de hoogte.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 22 juni vanaf 22 juni 1998 Kampioenselftal22 juni 1999 Arc de Triomphe22 de junio de 2009 Vídeos de Argentina para laAsociación Europea de Profesores de Español22 de juni de 2009 Vídeos de Madrid y Argentina para Olga María Ramos.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 22 juni 2001 Mijmeravond in Arnhem22 juni 2002 Nieuwsbrief 004 en 00522 juni 2005 Candle in the Wind22 juni 2006 Nederland – Argentinië22 juni 2007 Succes gewenst in Brussel22 juni 2009 DurhamDinsdag 22 juni 2010 Rutte, Pechtold, Halsema en CohenWoensdag 22 juni2011 Opnieuw in de wolken en Vrijdag 22 juni 2012 Eerbetoon aan “De Majoor”