THOM DE GRAAF VICE VOORZITTER VAN DE RAAD VAN STATE

Na verzending van Mijn documenten d.d. 22 juni vanaf 1998 met mijn mond vol tanden vernam ik via het NOS Journaal dat ons aller Thom de Graaf Piet Hein Donner gaat opvolgen als Vice Voorzitter van de Raad van State. Ik citeer de Telegraaf: “Rutte: geen andere procedure Raad van State DEN HAAG – De procedure rond de benoeming van de vicepresident van de Raad van State moet niet veranderd worden. Dat vindt minister-president Mark Rutte. „Volgens mij gaat de benoeming goed zo.” De ministerraad ging vrijdag akkoord met de benoeming van Thom de Graaf (D66) tot vicepresident van de Raad van State. Zijn naam zou al zijn genoemd tijdens de formatiegesprekken. Daar wilde Rutte niet op ingaan. Hij wilde alleen kwijt dat tijdens de formatie hierover „geen afspraken zijn gemaakt.”

Dat is al een stap in de goede richting. In dit verband heb ik een overzicht samengesteld met mijn documenten waarin Thom de Graaf is vermeld beginnend met Correspondentie met de Regering van het Koninkrijk der Nederlanden  – Brieven aan de volksvertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden en eindigend met Naar het beoogde doel.