FEMKE HALSEMA VOORGEDRAGEN ALS NIEUWE BURGEMEESTER VAN AMSTERDAM

Van: John van der Heyden Aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Secretaris/Penningmeester Geert Peters van de Stichting Cervantes Benelux, Voorzitter/Penningmeester Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Blanca Cano González (Spaans Levende Talen), Pia Dijkstra (D66), Erik Stegeman (Knijff Merkenadviseurs)

Van het NOS Journaal van vanmorgen vernam ik dat Femke Halsema wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van Amsterdam. Ik ken Femke nog uit de tijd dat ik in Utrecht op de Neude woonde. Ik heb haar leren kennen tijdens een uitzending van het radioprogramma Spijkers met Koppen in de Florin & Firkin. Na afloop van de uitzending is zij met mij meegelopen tot aan mijn toenmalige huisadres Neude 30C. Zij wilde alles van mij weten.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Uitnodiging voor studiedag Spaans op 19 september in Nijmegen en mijn documenten d.d. 28 juni vanaf 1997 mijn documenten waarin Femke is vermeld: Daily MailHochzeitActualidades IIOlifantenRetour Nijmegen-Wassenaar I25 jaar democratie in SpanjeSanta ClausFemkeHet BesteVerkiezingsuitslag NederlandKiezen of delenInzake 31 augustus 2003RooskleurigBoris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van AmstelDespués del mundial todo va a cambiarParlementsverkiezingen in Nederland  – De weg naar Buenos AiresA brand new startHakdag in de TrêveszaalJohan BuckertAchttien jaar vrijgezelOp weg naar 18 juli 2010Boris van der Ham en Het ValkhofVerblijf in AmsterdamVan Zandvoort tot NoordwijkDe teerling is geworpenRutte, Pechtold, Halsema en Cohen –  Nederland-Kameroen 2-1Zomerconcert Alive black gospel choirWallage en Rosenthal InformateursHet einde van de struisvogelpolitiekIvo Opstelten InformateurDe machtigste vrouw van Nederland25 jaar Andalusische inspitatieWillem-Alexander niet naar Zürich voor de BeneluxNerja, Frigiliana en Almuñécar en Halsema stapt op Jolande Sap is gekomen.