VIZCONDE DE AYALA

Van: John van der Heyden Aan Ds A.F. Troost CC voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak. Waarde Andries Floris Troost Na verzending van Een Engels huwelijk en mijn documenten d.d. 1 juli vanaf 1997 aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Secretaris/Penningmeester Geert Peters van de Stichting Cervantes Benelux, Voorzitter/Penningmeester Daniëlle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Blanca Cano González (Spaans Levende Talen), Pia Dijkstra (D66), Erik Stegeman (Knijff Merkenadviseurs) en Voorzitter Wilmar Bliek van de Nederlandse Club Costa del Sol gaat mijn aandacht thans in het bijzonder uit naar jou en jouw echtgenote. Morgen is het alweer jouw laatste preek in Los Boliches. Ik hoop dat je nadien met een goed gevoel terugkeert naar het Koninkrijk der Nederlanden. Hoewel ik onze huidige koning op 27 april 1997 heb geschreven “Op Uw gezondheid drink ik thans een Spaans glas helder water” waag ik mij thans aan een glaasje Vizconde de Ayala uit La Rioja. Het brengt mij in gedachten terug naar de mooie stad Salamanca die wij in november van dit jaar opnieuw gaan bezoeken met de Nederlandse Club Costa del Sol.