MARK RUTTE IN WASHINGTON EN HET LICHT OP BOELE STAAL

Aansluitend aan mijn bericht Spanje uitgeschakeld door Rusland en mijn documenten d.d. 2 juli vanaf 1996 heb ik vastgesteld dat Minister-President Mark Rutte vandaag een bezoek brengt aan The Oval Office in Washington.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin de heer Boele Staal is vermeld: Brand in Málibu en de installatie van Thom de Graaf als Burgemeester van NijmegenBankzakenDe kloofVitesse en het beleidsplan Cervantes41 jaar op stap met TransaviaBuitengewone belangstelling voor Britten herdenken DianaSluiting onderzoek Proces WildersFusieprocessen en de Stichting Cervantes Benelux en De Royal Bank of Scotland en terugblik op het afscheid van Thom de Graaf als Burgemeester van Nijmegen.

RBS leed na de kredietcrisis een ongekend groot verlies en de Britse belastingbetalers hielden de bank overeind. Hourican ontvangt volgende maand 4,2 miljoen pond aan aandelen als toelage voor goed presteren in de afgelopen 3 jaar. Zijn salaris was vorig jaar 751.000 pond en daar kwam een bonus bij van 2,5 miljoen pond.” En dit terwijl ik als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux vanaf 1991 mijn bonnetjes heb zitten inboeken om mijn gemaakte onkosten te kunnen verantwoorden.