DE BELANGRIJKSTE OPMERKINGEN IN MIJN DOCUMENTEN MET BETREKKING TOT PATRICK GOMMERS

Aansluitend aan mijn bericht Bezoek van koning en koningin aan Curaçao, bezoek van Minister-President Mark Rutte aan de huidige president van de Verenigde Staten van Noord-Amerika, bezoek van Premier Theresa May uit Windsor Maidenhead aan het Catshuis en mijn documenten d.d. 3 juli vanaf 1996 loop ik met u de mijns inziens belangrijkste opmerkingen na die in mijn documenten inzake voormalig VDSN-voorzitter Patrick Gommers zijn te lezen.

Kort samengevat zijn die te vinden en de volgende documenten: Huwelijk Constantijn en LaurentienBrief van 18 juli 2001Congres Spaans te Utrecht en de BilderberggroepTo Russia with love28 september 2002Spaans op SchoolBritish Security ServiceContabilidad AEPE BeneluxWit Paars en RoodVervolg inzake handelsmerkPlus Ultra¡Viva España!Post uit Buckingham PalaceBericht van verhinderingCervantesfeestBritse jury onderzoekt complottheorieënMijn collega’s van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandHartverwarmendGommersJaarvergadering 2010 van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland in HilversumReminder ter attentie van de Directie van het Luzac CollegeExperiencias holandesas 1989Veranderingen bij de VDSNPaars Plus Ultra ofwel verslag 2010 week 25 en De Bank Cervantes in ontwikkeling.

Ik stel hierbij vast dat de domeinnaam Cervantes.eu wordt geëxploiteerd door de heer Frank Heilman uit Duitsland, terwijl ik dat domein al jaren geleden heb gekocht van het bedrijf Only One in Hongkong en is vermeld in Cervantesonline (Nederlands). In dit verband verwijs ik naar 7 juli 2008 Gommers. Maar ik kan mij vergissen. Only One heeft in ieder geval Cervantesonline.eu aan Instituto Cervantes Ltd overgedragen voor zover ik mij kan herinneren. Ik zou de factuur erop moeten naslaan. Maar die ligt in Torremolinos opgeslagen.