HET LICHT OP PATRICK GOMMERS

Aansluitend aan Het Licht op Léontine Freeve stel ik vast dat voormalig VDSN-voorzitter Patrick Gommers is vermeld in Huwelijk Constantijn en LaurentienBrief van 18 juli 2001Congres Spaans te Utrecht en de BilderberggroepTo Russia with Love28 september 2002Spaans op SchoolBritish Security ServiceContabilidad AEPE BeneluxWit en Paars en Rood (1) – Vervolg inzake handelsmerkWit en Paars en Rood (2) – ¡Viva España!Post uit Buckingham PalaceBericht van verhinderingZomertijd Een nieuw recordCervantesfeestVerhalen van de Number OneBritse jury onderzoekt complottheorieën  – Viva España en het Instituto Cervantes BeneluxMijn collega’s van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandThe Flying DutchmanHartverwarmendGommersJaarvergadering – 2010 van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandReminderExperiencias holandesasVeranderingen bij de VDSNDe langste dag van 2010Verslag 2010 week 25 en De Bank Cervantes in ontwikkeling.