HET LICHT OP VAN LANSCHOT

Aansluitend aan het bericht Die Letzte Rose en mijn documenten d.d. 4 juli vanaf 1996 gaan mijn gedachten thans uit naar de Nederlandse bank Van Lanschot. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de naam Van Lanschot is vermeld:  Decision DayThe Family QuestionVisit to Mr Van Lanschot and The Court of JusticeSparrenheuvel (1) – Sparrenheuvel (2) – Bronsgroen eikenhoutRoosBaakkring/Cervanteskring ter attentie van Harry Starren van de Baak te Noordwijk en Driebergen –  Bericht aan de directie 005My Dear Royal HighnessPraten als BrugmanEinde Frans onderzoekManuel Múñoz RuizUitgever Brieven aan Diana Prinses van WalesRechtszaak Paul BurrellHoofdlijnenBeursintroductie   – Cor en SylviaVan not going naar going concern en Ledenlijst Baak-kring1999 J.L.M. Hardy F. van Lanschot Bankiers N.V Hoofd Private Banking Postbus 1775 5200 BV ‘s-Hertogenbosch J.L. van der Heyden Instituto Cervantes Holding Ltd. Vice President Edificio Bellavista, Calle Roquedal 17, Bloque C704. E29620. Torremolinos Málaga Spanje