HET LICHT OP D66

Dit bericht sluit aan bij Europe first en mijn documenten d.d. 14 juli vanaf 1992 Van: John van der Heyden Aan Redactie Democraat D66.

Waarde Partijgenoten,

Op vrijdag 13 juli 2018 ontving ik in dank ons ledenmagazine met de uitdagende opmerking “Als je idealen hebt, moet je ver vooruit kijken”. In dit verband heb ik nog steeds de vurige wens om vanuit mijn eigen specifieke deskundigheid namens D66 plaats te nemen in het Europees Parlement in Brussel. Daarom memoreer ik in dit bericht mijn documenten waarin D66 ofwel D’66 is vermeld. Inclusief opsommingen. Om een compleet beeld te geven van mijn communicatie terzake. Bericht s.v.p. doorsturen naar de fractie.

Vervolgens heb ik een uitgebreid overzicht met verbindingen doorgestuurd beginnend met Loopbaan John L. van der HeydenDelfzijlBrieven aan de volksvertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden en eindigend met Open dag Huis De Voorst.

Ik heb de indruk gekregen dat Alexander Pechtold heeft begrepen wat ik onder een ‘hakdag’ versta. Hierna volgt een overzicht van mijn correspondentie inzake D66.

Hartelijke groet John van der Heyden Torremolinos

Aangehecht ter identificatie 20180713DemocraatD66Voorpagina en 20180713DemocraatD66achterpagina