WIJCHEN BAAKERMAT VAN INSTITUTO CERVANTES EN HET GEVOEL VAN DE VIERDAAGSE

Aansluitend aan mijn bericht Reacties van Wilmar Bliek (NCCS) en Frederique Bauer (VDSN) heb ik een overzicht samengesteld met mijn documenten waarin Wijchen is vermeld beginnend met Datos personales del fundadorLoopbaan John L. van der Heyden1967-2009 Onderwijs en Spanje1978-1990 Opleidingsmanagement en eindigend met Retour Torremolinos-Nijmegen en Een bijzonder Nederlands-Engels gesprek.

Een organisatie wordt gemaakt door mensen met dezelfde idee├źn. Zo heb ik gesproken over de wijze waarop wij op onze zolderkamer in de Nachtegaalstraat 28 in Wijchen ons netwerk hebben opgebouwd. Te beginnen met een telefooncirkel waarmee wij alle docenten en cursisten konden bereiken wanneer er ergens een cursus uitviel vanwege uitval van de docent of anderszins. Die telefooncirkel is de basis van onze organisatie. Hieruit is ons netwerk voortgekomen. Wereldwijd.

Vanuit deze achtergrond kijk ik nu naar de herhaling van Het gevoel van de Vierdaagse van vandaag met Het Licht op Frits Wester.