HET LICHT OP MYKONOS

Na verzending van Reacties van Wilmar Bliek (NCCS) en Frederique Bauer (VDSN) en Wijchen Baakermat van Instituto Cervantes en Het Gevoel van de Vierdaagse ontving ik dit bericht van Jessica Hoogenboom datum: 19 juli 2018 om 11:48 onderwerp: Re: Donderdag 19 juli 2018 09:00 De sokken van Mark Rutte en Mijn documenten d.d. 19 juli 1988 tot en met 2012 verzonden door: d66.nl Beste John, Ik geloof niet dat deze berichten met documenten en correspondentie voor mij bedoeld zijn; zou je mijn mailadres uit de cc willen verwijderen? Groet en dank, Jessica Hoogenboom” Mijn reactie: “19 juli 2018 om 14:00 Waarde Jessica, Dank voor jouw reactie. Ik heb je dit bericht doen toekomen om te laten weten dat ik mij nog niet kandidaat kan stellen namens een politieke partij zodra ik nog juridische verantwoordelijkheid draag voor de Stichting Cervantes Benelux als voorzitter en als eigenaar van Instituto Cervantes Ltd England and Wales. En wel onderbouwd met de daartoe relevante stukken ten behoeve van de nodige transparantie. Ik stel elke vorm van feedback altijd op prijs om mijn positie steeds opnieuw te bepalen. Het is echter niet mijn bedoeling om je voortdurend te blijven mailen. Ik ben je erkentelijk voor de informatie die ik heb ontvangen. Hartelijke groet, John van der Heyden Torremolinos”. In dit verband ontving ik de groeten van Kostas van restaurant Mykonos in Utrecht. Mijn beste vriend in Utrecht.

Vanuit die achtergrond heb ik een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Mykonos is vermeld beginnend met

Machtsverschuivingen Voorts meld ik dat ik gisteren op uitnodiging van de heer Kostas van het Griekse restaurant ‘Mykonos’ in de Drakenbrugstraat 3 een ouzo heb gedronken ter gelegenheid van het 12 1/2 jarig bestaan van dat restaurant. Ik droeg daarbij mijn sweatshirt uit Earls Court Gym en heb hem laten weten dat ik daar een vriendin had die ook veel hield van Griekenland. Vooral van Hydra. Ik zou daar vanavond gaan dineren, maar heb daar helaas geen gelegenheid voor kunnen vinden gezien de historische ontwikkelingen van vandaag. Ik denk nog even terug aan mijn brief over ‘Business Creation’. Ik heb daar niet gesproken met de heer Noorlander, maar Te Winkel. De familie Noorlander uit Oegstgeest heeft zich – naar men mij heeft medegedeeld – met de herbouw van Huis ter Duin bezig gehouden.

En eindigend met Verhalen van De Number One Rond 21.30 de stad ingegaan. Zeer druk. In de Calle San Miguel was er geen doorkomen aan. Dus even bij Roberto’s Bar langs. De eigenaar heeft eerder het paviljoen van Sneek geëxploiteerd aan het Sneekermeer. Gesprek met een Engelsman uit York. Voorts in de Bar Dulcinea op bezoek in het Hotel Cervantes. Bijgepraat met Ramón. Onder meer over mijn bezoek aan El Toboso dit jaar en tien jaar terug. Ik ben er namelijk ook mee gediend dat het goed gaat met de exploitatie van het Hotel Cervantes. Ik heb het hotel – conform mijn toezeggingen aan de Spaanse Minister-President – namelijk als Cervantes Management Centre gepland in samenwerking met mijn collega’s van de Baak. Hierna ben ik naar de nabijgelegen Bar Number One gegaan, dat in Friese handen is. Onderstaande groepsfoto heeft hen – wellicht – tot de naam van deze bar geïnspireerd. Het was al flink druk in de zaak. Barkeeper ‘Lee’ stak zijn duim al direct omhoog toen hij mij zag binnenkomen. Hij heeft bij de Koninklijke Marine dienst gedaan en was omgeven door een grote groep Griekse marineofficieren in hun smetteloos witte uniformen. Zij hadden de weg dus weten te vinden vanuit Málaga. Ik heb hen dan ook Van Harte welkom geheten, aangezien ik nog een cruise naar Griekenland in de planning heb, zoals ik heb toegezegd aan Kostas van het restaurant Mykonos in de Drakenburgstraat in Utrecht. Al gauw werd dus ook de sirtaki aangeheven onder de aanmoedigende kreten “Leve de Koningin!” en Hoppa!