VILLA EIKENHORST EN HET BELEIDSPLAN CERVANTES

Van: John van der Heyden Aan gevolmachtigd directeur Liesbeth Halbertsma te Buitenkaag Noord-Holland.Ik schrijf vanuit Zamora. Evenals tijdens onze samenwerking in Noordwijk heb ik vandaag weer eens in de trein gewerkt. Deze keer in de Alta Velocidad Española Ave van Málaga naar Madrid. Dit ten gevolge van het feit dat ik op mijn emailadres van Blauw Bloed het programma Koninklijk gezin poseert bij Villa Eikenhorst d.d. 13 juli 2018 heb ontvangen. Aangezien ik De Eikenhorst reeds sinds 1996 als hoofdvestiging op het oog heb voor de Stichting Cervantes Benelux memoreer ik aansluitend aan Mijn documenten d.d. 21 juli vanaf 1997 aan de vooravond van het AEPE-Congres in Zamora, Vijftigjarig bestaan van de Asociación Europea de Profesores de Español in Zamora en mijn documenten d.d. 22 juli vanaf 1996 en Van Zuid naar Noord mijn correspondente waarin De Eikenhorst is vermeld. Ik heb tijdens de reis op traditionele wijze na aankomst in Madrid Puerta de Atocha tegenover het treinstation Madrid Chamartín een biertje gedronken op het naastgelegen terras. Ik ben daar al jarenlang bediend door dezelfde ober uit Argentinië.

De Eikenhorst is onder meer vermeld in Terug naar de kust –  Correspondentie met het Koninklijk Huis van Nederland, European Cervantes Foundation (English), 21 mei 1996 Karlspreis ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden, 14 juli 1996 Landgoed De Horsten te Wassenaar (1) ter attentie van de Algemeen Secretaris van Hare Majesteit de Koningin, 31 juli 1996 Convocaties ter attentie van Hare Majesteit Koingin Beatix der Nederlanden, 27 augustus 1996 Landgoed De Horsten te Wassenaar (2) ter attentie van de Algemeen Secretaris van Hare Majesteit de Koningin, 3 september 1996 Overzicht gevoerde correspondentie met regeringsfunctionarissen vanaf 1 januari 1996/Declaratie en 26 januari 1997 Landgoed De Horsten te Wassenaar (3) ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden.