MIJN HEINEKEN EXPERIENCE

Aansluitend aan ‘De Cost gaat voor De Baet Uyt’ en mijn documenten d.d. 1 augustus vanaf 1994 aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Secretaris/penningmeester Geert Peters van de Stichting Cervantes Benelux, Penningmeester Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Pia Dijkstra, Rafael del Moral, Léontine Freeve bericht ik alsvolgt. Inzake mijn keuzeproces heb ik afgelopen zaterdagavond 28 juli 2018 in de AVE van Madrid naar Málaga gekozen voor Heineken. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Heineken is vermeld. Nadien werd mij een blikje Cruzcampo aangeboden. Alsmede enige ‘peanuts’. Naar niet van KP.

AfnemersanalyseDifferentiatie in beeldmerkDifferentiation in LogoDevelopmentsVoortgangsrapportageAandelentransactieDuty FirstIntimiHartewensOverlegFloris –  Werving en SelectieJij bent het beginEen brug te ver?Internationale aspecten van het openbaar bestuur…El mundo de mañana para la directora del Malaca InstitutoSchreiner en CervantesBewegingGesprek met de heer CasaubonOlifantenNuevo Lanjarón –  The Lady strikes againOpmaat naar morgenCamilla ShandNederland/ArgentiniëDagboek 011 (Deel 1)WilkinsonIf Diana were alive today, She would side with the afflictedOnze butler Paul BurrellAdvocaten: no cure no pay beperkt toegestaanEindspelDe vergulde sleutel  – MabelBrothers in armsOp weg naar kerst 2003Finishing touchGerard van den Broek 009De vork in de steelMijn oprechte deelneming bij het overlijden van Prins BernhardBTW-nummerPrioriteit Nummer EénRoyal CavalryDe PauwentroonBericht uit Maidstone in KentBrandingJus d’OrangeDe Russische invasieHeinekenborrel 2006Oude en nieuwe spelersHeinekenborrel 2009Cervantesweb NederlandHermitage AmsterdamEen historische ontmoeting – Un encuentro históricoEen vleugje humorHet Wereldkampioenschap Voetbal 20018 gaat naar RuslandHeinekenborrel 2011 volgeboektHeinekenborrel Amsterdam en de Keizer Karelprijs en Onze vijfde handelspartner.