BERICHT VAN DE VOORZITTER VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 AUGUSTUS VANAF 1995

Na verzending van Crisisberaad in Buckingham Palace en mijn documenten d.d. 2 augustus vanaf 1997 heb ik tussen 12:00 en 14:00 een saunabezoek gebracht aan Hotel Amaragua. Ik werd bediend door Estrella. Vervolgens heb ik mijn video’s van de NCCS verzonden aan voorzitter Wilmar Bliek en mijn opnames van onze reis naar Griekenland aan Marc van Hoorn. Van de heer Bliek ontving ik deze reactie: “Wilmar Bliek  aan: John van der Heyden cc: Marc van Hoorn, Mark van der Heijden, datum: 2 augustus 2018 om 23:46 onderwerp: Fwd: Donderdag 2 augustus 2018 18:30 Mijn video’s voor de Nederlandse Club Costa del Sol Goedeavond John. Laat ik je eerst even danken voor alle video’s die je vandaag naar mij hebt doorgestuurd; dit is een geweldig overzicht van wat de NCCS de laatste jaren zoal heeft gedaan voor zijn leden. 50 video’s – het is nog niet niks !! Ik stuur ze bij deze door naar de redactie en hoop dat we hier wat mee kunnen doen. Aangaande je P.S. (het gebruik van je nieuwe titels): Wim Kan had ooit een conference (en dat is al heel lang geleden) waarin hij de spot dreef met titels. Hij zei: “Dan word ik ’s morgens beklemd titelloos wakker”. Zoals gezegd al heel lang geleden en nog voor ik de mijne kreeg. In 1972 hielpen we met een aantal Nederlandse techneuten met het opzetten van een curriculum voor een nieuwe technische opleiding aan de “Mindanao State University” voor de “School of Engineering Technology”. Een aantal van mijn collegae gebruiken op de universiteit hun titel – een aantal (waaronder ik) deden dat niet. Toen begin 1973 onze Filippijnse counterparts officieel de titel professor kregen aangemeten vonden diezelfde personen die hun titel op de deur hadden staan dat wij niet achter konden blijven en ze hebben die strijd gewonnen. Korte tijd later kregen wij allemaal een schrijven van de universiteit dat we voortaan officieel de titel Professor mochten voeren. Ik heb dat overigens nooit gedaan. Misschien had de conference van Wim Kan onbewust een te grote invloed op mij gehad. Zoals je weet zijn we net terug van de Filippijnen waar we naast een geweldige familie-reünie ook een groot aantal evenementen hebben gehad in verband met het 50-jarige bestaan van de “School of Engineering Technology”. Er was een groot aantal studenten van de eerste batch die een einddiploma onder mij hebben gehaald en het was geweldig om te zien hoe dankbaar vele van deze studenten nog steeds zijn. Ze hadden een speciale avond georganiseerd en me een fraaie “Plaque of Appreciation” gegeven. En ze noemen me nog steeds geen “professor” maar “Sir Wilmar” – en dat klinkt een stuk leuker !! Verder waren een aantal leden van de band die ik daar had opgericht bij elkaar gekomen en die hadden een verrassingsconcert geregeld waar ik natuurlijk aan mee moest doen (en m’n dochter trouwens ook). Dus wat betreft het gebruik van je nieuwe titels: Voor mij ben en blijf je gewoon John van der Heyden, een sympathiek en hardwerkend NCCS lid die veel bijdraagt aan deze club en daar zijn geen titels voor nodig. Met vriendelijke groet, Wilmar”.

Ik ben het hier helemaal mee eens. Ik heb zelfs moeite met die titulatuur. Wel heb ik behoefte aan erkenning voor mijn werk. Al is het maar een aanvulling op mijn pensioen. Want met mijn huidige inkomen kan ik moeilijk rondkomen. Die P.S. luidde overigens “Ik denk dat ik de titel Prof.Dr het beste niet kan gebruiken vóór ons komende bezoek aan Madrid.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 3 augustus vanaf 3 de agosto de 1995 Instituto Cervantes Benelux y una copa de vino3 August 1997 Communicate on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales  – 3 augustus 1997 Ethiek, ter attentie van de heer Ruud van der Zalm te Noordwijk3 augustus 1997 Uw ref RvdZ/yv d.d. 30-07-1997 ter attentie van Yvonne Vergeer van de Baak te Noordwijk3 augustus 1998 Sunflower Power3 augustus 1999 Charity and Business3 augustus 2011 N.a.v. uw schrijven van 20 mei 2011 ter attentie van de Bank ING3 augustus 2011 Vernieuwing en instandhouding handelsmerk Instituto Cervantes ter attentie van Knijff MerkenadviseursWoensdag 3 augustus 2011 Vernieuwing Beneluxregistratie ter attentie van Drs E.H. Halbertsma.

Voor de goede orde zij vermeld dat ik met dit handelsmerk uitsluitend heb kunnen voorkomen dat criminele organisaties zich van ons bedrijf hebben kunnen meester maken. Verder heeft het mij alleen maar geld gekost.

Mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 1992 luidt: 3 augustus 2002 Logroño3 augustus 2004 Hernieuwd bezoek aan Colegio de España3 augustus 2006 Anne and Martin3 augustus 2007 Palacio de la MagdalenaDeadline 3 augustus 2009 12:00 verstrekenDinsdag 3 augustus 2010 Madrid – TorremolinosWoensdag 3 augustus 2011 Soestdijk en het Instituto Cervantes en Vrijdag 3 augustus 2012 Kensington Palace.