HET LICHT OP SAINT TROPEZ

Aansluitend aan mijn bericht Regeren is vooruitzien en mijn documenten d.d. 5 augustus vanaf 1992 van vannacht heb ik vandaag van 11:30 tot 13:00 de sauna bezocht van Hotel Amaragua. Ik werd bediend door Patricia en Estrella. Daar gingen mijn gedachten uit naar Saint-Tropez. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie waarin St. Tropez is vermeld. Ik doe dit vanuit mijn verantwoordelijkheid als directeur/eigenaar van Instituto Cervantes Limited: Engagement DayWhy are you sitting on the roof of that house in Saint Tropez? ConcernDianetics in AmsterdamMy Dear Royal HighnessMessage on behalf of the Ambassador of The United Kingdom in The NetherlandsDiana ter attentie van de Directie van Het Stadhouderlijk Hof te LeeuwardenDe touwtjes aan elkaarCervantes Enterprises in BrusselReport 36 to Earl Charles Spencer ElizabethRondje WijkReconstructie SparrenheuvelAfdeling Bedrijfs ContactenTommy can you hear me?WereldkampioenschapFergieChristinaTroonrede 1998Daily MailDank aan de Heer Theo de Klein in UtrechtVooruitblikkenVoortgangsrapportage–  Chili con carneVerhuizenHotel CervantesAdreswijzigingFeestdagHet lichtschip is verdwenenHermandadNieuw hoofdstukZuidenwindPuntkommaNicola FormbyActualidades IIEducación y SociedadElizabethTodos Los SantosDe wind in de zeilenThe Road AheadRoyal BloodGeen zee te hoogWellecom in EllecomUpside downDía de La ConcepciónSu Majestad El ReyVerdrag van NiceWasssenaar, Wassenaar, WassenaarVilla Felderhof (2)Back in The NetherlandsIn Koninklijke DienstComplimenten aan Van Holkema en Warendorf voor David CohenHelicopterviewQuo VadisRoyal DevelopmentsEl Gran Teatro del MundoTo The LooDiana, verhaal van een prinses (Deel 4) HartensteinBoris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van Amstel,  Bericht uit Maidstone in KentMassage of saunaReconstructie: De rit naar de Luchthaven Le BourgetDe Da Vinci CodeSalon DulcineaZestien jaar Van der Heyden/SpencerDilemma’s te lijfOpnieuw naar Het Lange VoorhoutDe gebeurtenissen rond het gestolen polstasjeHet Motto en Vitesse en het beleidsplan Cervantes.