HARTKLOPPINGEN

Vandaag verzend ik geen berichten.  In verband met de verzending van Mijn documenten d.d. 6 augustus vanaf 1991, Mijn documenten d.d. 7 augustus vanaf 1991 en Inzake Prins William vond onderstaande communicatie plaats: “6 augustus 2018 om 15:09 onderwerp: Re: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 For the record: Queen Elizabeth’s Pride: Prince William” “van: Marc van Hoorn datum: 6 augustus 2018 om 15:24 onderwerp: Re: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Wie was Diana´s scheidingsadvocaat? Ik kijk naar de film Denial en de advocaat in de film had nog nooit iets gedaan naar eigen zeggen. Maar Diana zei: “ik ben ook nog nooit gescheiden” dus zij zou hem desondanks hebben genomen. Vreemd” “Ik: 6 augustus 2018 om 16:25 Anthony Julius! 16:39 Het probleem zit bij John Major. Hij heeft Diana’s Last Will van december 1996 laten vervalsen door het advocatenkantoor Boodle Hatfield. Anthony Julius werkte voor een ander kantoor. Zie Last Will on behalf of Mr Anthony Julius of Mishcon de Reya in London. Ik heb zowel The Prince of Wales als toenmalig Prime Minister Tony Blair daarvan in kennis gesteld. Charles kreeg daarvoor een rekening gespresenteerd van 400.000 pond. Ik heb hem geadviseerd die rekening niet te betalen! 16:43 Voor de goede orde. Ik sta honderd procent in mijn Recht. Wellicht is het zinnig om die vlucht naar Athene om te boeken naar een vlucht naar Limassol teneinde vast te stellen of Diana´s Legacy aan onze limited ten goede is gekomen! 16:48 In dit verband probeer ik nog eens mijn faxbericht aan de heer Julius aan jou te doen toekomen op Faxmessage to Dr. Anthony Julius. Ik hoop dat het nu goed overkomt. Ik wens niet te worden belazerd. Door niemand. Zelfs niet door de voormalige Prime Minister van het Verenigd Koninkrijk!  Aan: Marc van Hoorn cc: Liesbeth Halbertsma datum: 6 augustus 2018 om 20:32 Het is een grof schandaal wat er in Engeland is gebeurd. Zelfs Diana’s butler Paul Burrell is bedreigd met zeven jaar gevangenisstraf omdat hij haar bezittingen had veiliggesteld voor ons bedrijf nadat Diana in december 1996 door Anthony Julius Her Last Will had laten opmaken. Paul Burrell is een goede bekende van ons als gast van de toenmalige butleracademie in Paleis Huis de Voorst in Eefde: Zelfs Koningin Elizabeth heeft persoonlijk moeten ingrijpen! 20:38 aan Marc Ik heb het altijd netjes gespeeld. Maar ik heb er nog atijd slapeloze nachten van! 21:17 aan:    Marc van Hoorn cc: Liesbeth Halbertsma  datum: 6 augustus 2018 om 21:17 onderwerp: Re: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Huis deVoorst ”If These Walls Could Talk”: Dat kunnen ze natuurlijk niet. Het is net als die eenden achter mijn huis in De Wellenkamp 1530. Die konden ook niet spreken. Het lijkt wel het verhaal van Sint Franciscus van Assisi. Die sprak met dieren. Die beesten zien gewoon alles maar kunnen dat niet communiceren zoals wij dat doen. Dat ken jij wel van Liza. Die beesten vergeten niets. Daarom heb ik alles opgeschreven wat ik heb meegemaakt in die periode 1996-1997 in mijn boek – ofwel Engelstalig dagboek – waarop copyright berust in Canada. Het doet mij daarom deugd dat jij met Kostas hebt gesproken van restaurant Mykonos in Utrecht. Hij is van de hoed en de Rand op de hoogte. Ik schrijf Rand met opzet met een hoofdletter omdat dit het wettig betaalmiddel is in Zuid-Afrika.” “aan:   Mark van der Heijden datum: 6 augustus 2018 om 22:53 onderwerp: Fwd: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 It’s time: Huis de Voorst “Brand Campaign”  Doorgestuurd bericht  Van: JOHN VAN DER HEYDEN  Datum: 6 augustus 2018 om 21:17 Onderwerp: Re: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Aan: Marc van Hoorn  Cc: Liesbeth Halbertsma” “aan: Mark van der Heijden  datum: 6 augustus 2018 om 23:01 Great Britain is the biggest island that we have in The Netherlands. Papa” “       Marc van Hoorn  cc: Liesbeth Halbertsma  datum: 6 augustus 2018 om 23:03 onderwerp: Fwd: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Voor de Goede Orde! Doorgestuurd bericht -Van: JOHN VAN DER HEYDEN  Datum: 6 augustus 2018 om 23:01 Onderwerp: Re: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Aan: Mark van der Heijden” “aan: Tjerk Miedema  datum: 6 augustus 2018 om 23:38 onderwerp: Fwd: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Hallo Tjerk, De huidige voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol is de heer Wilmar Bliek. Aardige vent. Hij heeft jarenlang voor Shell gewerkt. Onder meer in Nigeria. In dit verband stuur ik je hierbij mijn laatste video van afgelopen vrijdag Hartelijke groet, John ———- Doorgestuurd bericht ———- Van: JOHN VAN DER HEYDEN  Datum: 6 augustus 2018 om 23:03 Onderwerp: Fwd: Maandag 6 augustus 2018 14:55 Mijn documenten d.d. 7 augustus 1988 tot en met 2012 Aan: Marc van Hoorn Cc: Liesbeth Halbertsma aan:Tjerk Miedema datum: 6 augustus 2018 om 23:54 Hij is een virtuoos op de mondharmonica.”

En vandaag: “aan: Marc van Hoorn  datum: 7 augustus 2018 om 11:44 onderwerp: Hartkloppingen Ik heb vannacht enorme hartkloppingen gehad. Vergelijkbaar met de nacht van 1 op 2 augustus 1996 en mijn bezoek aan St. Peter’s Hospìtal (Nurse: And now it’s Five to Nill). Absolute rust is dus geboden. Waarover gaat die film Denial overigens? Het lijkt mij onmogelijk dat Diana zou hebben verklaard dat ze nooit is gescheiden Ik heb vrouw en kinderen ook moeten verlaten voor die zaak en Liesbeth is van de hoed en de rand op de hoogte. Ook heb ik haar gangen gevolgd op 28 augustus 1996. Zij is toen vanuit de rechtszaal rechtstreeks naar de Harbour Club gereden in Londen. Daar heeft zij naar alle waarschijnlijkheid mijn bos van 14 rode en 14 oranje rozen in ontvangst genomen van het bloemenwinkeltje in Noordwijk-Binnen. Het is opvallend hoe Huis de Voorst de afgelopen tijd heeft geïnvesteerd in haar PR. Dat moet klauwen geld hebben gekost. Ik vraag mij af of Paul Burrell nog steeds niet weet hoe de vork in de steel zit. Ik ben toch niet gek?”

“Aan: Marc van Hoorn datum: 7 augustus 2018 om 15:02 onderwerp: Re: Hartkloppingen Ik heb de informatie over die film gezien op  Denial (2016 film) . Hierin wordt Anthony Julius inderdaad genoemd in de cast: Andrew Scott as Anthony Julius. In dit soort films wordt er nogal eens gemanipuleerd met historische feiten en verantwoordelijkheden. In de film The Queen, die zich ten tijde van Diana’s overlijden afspeelde werd Robin Janvrin ten tonele gevoerd als private secretary. In die tijd was dat echter Lord Robert Fellowes, de echtgenoot van Diana’s zuster Lady Jane Spencer. Naar alle waarschijnlijkheid was dat de hofdame die mij, Mark en Ramon op 5 augustus 1996 heeft rondgeleid door St. George’s Chapel in Windsor Castle. Bij de titel ‘Denial’ (ontkenning) kan ik mij wel iets voorstellen. Van Robert Fellowes heb ik zelfs nog een persoonlijke kerstwens ontvangen namens Her Majesty The Queen and The Duke of Edinburgh.”

Vervolgens: “aan: marc van hoorn cc: Liesbeth Halbertsma datum: 7 augustus 2018 om 20:50 onderwerp: Re: Hartkloppingen Ja zo’n horloge is wel handig. Mark heeft mij dat ook aangeraden. Ik had vrijdagavond overigens een goed gesprek met Maya Hugenholtz. Zij is altijd de grote steunpilaar gebleven voor de NCCS. Met name op het gebied van de PR. Dat is ook mijn pakkie aan. Zij liet mij weten weduwe te zijn van Prof.Dr. Paul Hugenholtz. Een naar haar zeggen beroemd psychiater uit Amsterdam. Job Hugenholtz is hun zoon. Maya heet van huis uit Maya van der Veer. Zij heeft psychologie gestudeerd en is uitstekend thuis in de computertechnologie en Public Relations. Zij heeft verschillende magazines op de markt gebracht die ik heb vermeld in 5.5 Marktcommunicatie en Public Relations. Ik vind haar buitengewoon waardevol voor ons bedrijf.”