BRANDING, THE POWER OF LOVE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 AUGUSTUS VANAF 1996

Na een dag hard werken heb ik vanmorgen uitgeslapen. Daarom komt dit bericht iets later dan gebruikelijk. Veel gedroomd over de tijd dat ik nog onderwijzer was in Nijmegen en vaak met grote groepen kinderen erop uit trok op de fiets. Ik reed dan voorop en de kinderen keurig netjes twee aan twee achter mij aan. Ik werd dan vaak geassisteerd door enkele ouders van de oudercommissie. Ook mijn wekelijkse trainingen met ons schoolvoetbalelftal op de Goffertwei dat twee achtereenvolgende Jaren schoolkampioen van Nijmegen is geworden tijdens de paascompetitie in de paasvakanties. Die droom was klaarblijkelijk het gevolg van hetgeen ik heb geschreven in Organiseren van het kapitaal van de toekomst: “Op de nieuwe Hazenkamptribune had ik een uitgebreid onderhoud met de heer van Galen over mijn levensloop tot op heden en mijn plannen in het verlengde daarvan. De heer Van Galen had naar zijn zeggen een onderwijzer gehad die woonachtig was geweest op de Dobbelmannweg 41 te Nijmegen. Dat adres komt mij nog vaag in de herinnering. Hij is voor de tweede maal getrouwd. En zeer gelukkig naar zijn zeggen. Nadien trad de heer Lee Towers op voor het supporterslegioen. Uiteraard heb ik hem opgezocht. Het is immers ook alweer een hele tijd geleden dat ik hem heb getroffen in het Towers Palace te Scheveningen en de RAI in Amsterdam. Uit volle borst heb ik met hem het You’ll never walk alone meegezongen. Dat had ik immers nog van Leoni Jansen geleerd tijdens De Kroon op het Werk vorig jaar in de residentie. Leen bleek dat zeer op prijs te stellen. Zeker toen ik zijn vraag omtrent de sterkste kracht in de wereld goed beantwoordde: The Power of Love!”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Vooruitblikken met het oog op Madrid mijn gevoerde correspondentie d.d. 11 augustus vanaf 11 augustus 1996 Uw reactie van 8 augustus op mijn brief van 31 juli jl. aan de Prins van Oranje11 augustus 1996 Het Instituto Cervantes Benelux is gelanceerdEleven August 1997 Lucy of the Manor Court Hotel in London on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales11 August 1997 Fax message to Mrs Van Putten on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales11 August 1997 Weekly Report 32 to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales – Proposal to Mr Mohamed Al Fayed to participate in our company11 augustus 1998 Her Majesty’s Tax Collector ter attentie van mijn voormalige Franstalige studiecoördinator11 augustus 1999 De laatste cent ter attentie van Drs E.H. Halbertsma11 augustus 2002 Bar Number One ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen11 de agosto de 2008 Comunicación, fotos, y vídeo para la Presidenta de la Asociación Europea de Profesores de Español11 augustus 2009 Verzoek om rapportage aan Mr Gijsbrecht van Amstel11 augustus 2009 Afspraak met Wim Lindner ter attentie van Jan Bloem te Bilthoven11 augustus 2009 Verzoek om medewerking aan Drs E.H. Halbertsma.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 11 augustus 2002 Bar Number One11 augustus 2003 Jeanius and the roses11 augustus 2004 Condoleance uit Kentucky11 augustus 2005 Cordon Blue Diana11 augustus 2006 Zeetong11 augustus 2007 Verhalen van de Number OneWoensdag 11 augustus 2010 Bericht van de Postcodeloterij en Donderdag 11 augustus  2011 The Launch en De Aftrap.

P.S. Dat konijn in de handen van de centrale persoon in Huis de Voorst “Brand Campaign” doet mij denken aan Herman de Koning die indertijd met referte aan “Je suis le konin d’Hollande” inzake Koning Lodewijk Napoleon  met “kniend” werd aangeduid. Ook denk ik hierbij aan mijn brief Branding .