HEINEKEN

Op een dag als deze waarin ik terugdenk aan mijn bezoek aan Kensington Palace op 18 augustus 1997 gaan mijn gedachten ook terug naar mijn opleiding bij Nieuw Elan in Noordwijk. De eerste cursusbijeenkomst vond plaats in het Hotel Belvedere. Bij die gelegenheid hebben wij een wandeling gemaakt in de omgeving. Wij wandelden langs de villa van Freddie Heineken. De zwaar bewaakte villa met het groene dak. Vandaar dat ik gisteren een paar blikjes Heineken in huis heb gehaald die klaarblijkelijk de oorzaak zijn geweest van enkele fouten in mijn document De duiker, de prinses in Leeuwarden, de horizon en mijn documenten d.d. 18 augustus vanaf 1995 inzake Madrid. Daarom voeg ik aan dit bericht mijn gecorrigeerde versie toe. Tevens lijkt het mij zinvol in dit verband mijn documenten in kaart te brengen waarin de naam Heineken is vermeld. Here we go!

Beleidsplan Cervantes/51Afnemersanalyse Beleidsplan Cervantes/542Differentiatie beeldmerk Business Plan/542 Differentiation in Logo Developments Voortgangsrapportage Aandelentransactie Government Game Intimi Hartewens Overleg Freddie Heineken te Noordwijk Leun op mij… Werving en Selectie Jij bent Het Begin Een brug te ver? Internationale Aspecten van het Openbaar Bestuur Schreiner en Cervantes Beweging Liefde is… Actiepunten uitvoeren El Mundo de Mañana Olifanten Nuevo Lanjarón The Lady strikes again Opmaat naar Morgen Camilla Shand Nederland/Argentinië Dagboek 011 (Deel1) Wilkinsonn If Diana were alive today She would side with the afflicted Onze butler Paul Burrell Advocaten: No cure no pay Eindspel De Vergulde Sleutel Open kaart Mabel Brothers in Arms Op weg naar Kerst 2003   Finishing Touch Gerard van den Broek 009 De Vork in de Steel Mijn Oprechte Deelneming Wederom Nieuw Licht BTW-nummer Prioriteit Nummer Eén Royal Cavalry Tweede Kerstdag Bericht uit Maidstone in ∫Kent Branding Jus d’Orange De Russische Invasie Bezoek aan de Valkhofvereniging Heinekenborrel Het laatste bericht uit de Keizer Karelstad in het Jaar 2006 Happy Valentine Voorbereiding op de Audiëntie aan het Spaanse Hof Opnieuw Trevor Rees Jones  Paul Burrell Bezoek aan Paleis Soestdijk Tren de Cervantes Schokkend bericht Arroyo de la Miel La Vuelta a España Ronald Nieuw Licht in Noordwijk Oude en Nieuwe Spelers Heinekenborrel Cervantesweb Nederland Bienvenido España Pauline Krikke maakt plaars voor Liesbeth Halbertsma als Burgenmeester van Arnhem volgens Thomas Triebels  Schavuit van Oranje Deel 1 Rijkman Groenink  Van Wassenaar naar Middelburg Informatievoorziening maart 2010 Santander Hermitage Amsterdam Marcel Boekhoorn, The Ritz en de Nationale Ondernemingsprijs Koning Willem I Een Hisorische Ontmoeting – Un Encuenrtro Histórico Rapportage aan Thomas Triebels Zending gesorteerd in sorteercentrum Een vleugje humor Vitesse en het Beleidsplan Cervantes Benelux Het Wereldkampioenschap 2018 gaat naar Rusland Myrna Start van het Vierde Congres van de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español in Santiago de Compostela Peter Pan en de Toekomststraat Rozengeur Alumnidag Radboud Universiteit Groot Succes NS Keuzedag 4 Heinekenborrel 2011 volgeboekt Recompensación Heinekenborrel Amsterdam en de Keizer Karelprijs Van Torremolinos via Eindhoven terug naar de Keizer Karelstad Tweede Kerstdag Een bijzonder bericht Opnieuw Rijkman Groenink Remembering Christmas 1996 Eerste Paasdag Zondag 8 april Inventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en Opsomming vermelding van Drs P. Ottenhoff John Kapteijn opnieuw in beeld Spencer Mountbatten, Iberia en Asturias Herman Wijffels: De weg vooruit is nooit de weg terug Onze vijfde handelspartner Jaime Alfonsín Secretario del Príncipe de Asturias y El Rey Don Juan Carlos de España Prinsjesdag.

Vannacht zat ik in de put. Fijn dat ik hier Goede Vrienden heb.