MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 AUGUSTUS VANAF 1996

Na verzending van mijn mededeling over Heineken ontving ik de mededeling van Marc van Hoorn dat Panta rei Grieks is voor ‘Alles stroomt’. Mijn reactie: “18 augustus 2018 om 19:37 Ja. Dat wist ik al. Geleerd van Yoyo Olivier uit Arnhem. Ik ben met haar en haar groepje in 2008 naar Ibiza geweest. Zie Ibiza maandag 21 april 2008 Dat was een zeer inspirerende reis. Ik heb Yoyo indertijd via Liesbeth leren kennen in Den Haag. Zij had onder meer Prinses Irene als klant (massage). Naar mijn bescheiden mening waren Liesbeth en Irene ook goede vriendinnen van elkaar. Daar moet ik altijd aan terugdenken als ik aan Madrid denk. Ik was in 1980 de eerste man die met haar kindermeisje Corthea op stap mocht. Irene woonde toen tegenover het Koninklijk Paleis – Palacio de Oriente – op de hoek van de Calle Mayor en de Calle de Bailén. Zo is in feite mijn relatie met het Nederlandse Koninklijk Huis begonnen. Irene was ook goed bevriend met mijn voormalige dorpsgenoot Herman Wijffels. Mr Gijs van Amstel heeft mij ooit eens – op last van mijn geliefde – geprobeerd te weerhouden contact te leggen met die ‘vrienden’. Zoon Pieter Wijffels kwam echter gewoon bij ons over de vloer. Hij was een goede vriend van Mark en woont nu in Shanghai. Volgend jaar gaat Ramon in Shanghai op vakantie. Dat kan geen toeval zijn. Ik denk dat Pieter als zoon van een gerenommeerd bankier is verbonden aan de HSBC (Hong Kong Shanghai Banking Corporation). Naar mijn inzichten de belangrijkste bank ter wereld. Herman Wijffels beschikt ook over mijn Beneluxregistratie. Hij is ook vermeld in mijn boek. Zie 5 May 1997 Liberation day in The Netherlands on behalf of My Royal Highness Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales. Ik heb een wereldomspannen netwerk en Liesbeth Halbertsma maakt daar deel van uit. Daarom is zij altijd de eerste persoon die ik van mijn wederwaardigheden in kennis stel. Het is daarom wel een vreemde zaak dat ik nu moet rondkomen met duizend euro in de maand.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 19 augustus vanaf 19 augustus 1996 Een Avond aan Zee ter attentie van de directeur van de Baak in Noordwijk19 augustus 1996 Een Avond aan Zee ter attentie van de Minister van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden19 August 1997 Windsor Castle, Eton College, Frogmore House and the Princess of Wales Conservatory19 augustus 1998 Uw bedankbrief ter attentie van Minister Hans Wijers van Economische Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden19 augustus 1998 Dianarama19 augustus 1998 Windsor Estate in Paris19 august 1999 The Day Diana Died19 augustus 1999 Hotel De Botel19 augustus 2005 Reminder Notice Annual Accounts, Instituto Cervantes Ltd ter attentie van het Haags Juristen College Cyprus19 augusus 2010 Hertfordshire en Rosa Monckton.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 19 augustus 2002 Málaga Tour19 augustus 2003 Italia, Italia!19 augustus 2005 Actiepunten19 augustus 2006 Diana wel of niet sexueel misbruikt door haar ontvoerder?19 augustus 2007 Werkgelegenheidsplan19 augustus 2009 De Machtigste Man van NederlandDonderdag 19 augustus 2010 LulofsVrijdag 19 augustus 2011 Uitnodiging voor bezoek aan Paleis Soestdijk ontvangen en Zondag 19 augustus 2012 Charles.