21STE STERFDAG VAN PRINSES DIANA EN DE CHINOOK HELICOPTER

Na verzending van Berichten uit Pakistan en mijn documenten d.d. 31 augustus vanaf 1997 kwam hier vandaag exact om 14:00 de Chinook voorbijvliegen. Ik heb de bemanning toegewuifd vanaf mijn balkon. Daarna zag ik de uitreiking van de Militaire Willems-Orde aan Roy de Ruiter door Koning Willem-Alexander in aanwezigheid van vele bekenden waaronder Peter van Uhm en Minister-President Mark Rutte.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin de Chinook is vermeld: Actualidades IPostbus 689 –  SleutelministerVeertien witte rozenBericht van Harry MensBezoek aan Fuentevaqueros en GranadaContinu├»teit van beleidBerichtuit De Zevende HemelPartijen stemmen in met regeerakkoord –  A Royal Duty VIIEen laatste kattenbelletjeReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en Doornenburg  – Een kern van waarheidTortola, de vordering op de Staat der Nederlanden en cursusplaats 180Opsomming documenten m.b.t Mr Abraham Moszkowicz  en Chinook. In dit verband merk ik op dat Koning Felipe VI thans opperbevelhebber is van het Spaanse leger.