MONOPOLY

Het onderwerp Monopoly hebben we nog niet diepgaand doorgespit. In het bijzonder inzake de Nederlandse versie met betrekking tot de Neude in Utrecht en de Engelse versie met betrekking tot Park Lane in Londen. In dit verband memoreer ik enkele documenten waarin Monopoly is vermeld.

Correspondence with the Royal HouseDifferentiatie beeldmerk  – Differentiation in LogoVenture capitalGood results for the Marks and Spencer GroupMonopolyEurotopLittle JohannesDemonstration of Walcote HouseOur conversation on Friday 25 April 1997 on behal of Mr Robert G. Dyson of Warwick Business SchoolFirst things firstBy Utrecht and win MonopolyGreetings to Mr and Mrs R. Tristen in Henley-on-ThamesHappy BirthdayMessage to Bo-Rent Succesful PartyLetter to Mr Hans BlankertKort gesprek met Professor J.G. KnolUw verrassingspakketRegarding the letter from Mr G.P. Mitchell of Her Majesty’s Tax CollectorDianaWindsor Castle, Eton College, Frogmore House and The Princess of Wales ConservatoryNext actions have to be takenPhotographVerjaardagDiana ter attentie van Gran HermanoKampioenselftalDianarama en Hartewens.

Aan mijn KOERS valt niet te tornen. Vanmorgen heb ik een nieuw uittreksel uit het gemeenteregister (padrón del ayuntamiento) verkregen. Ik werd er als een vorst bediend. En aangesproken met ‘John’.