MIJN LEZING OP 29 JULI 2008 IN MADRID

Aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Secretaris/penningmeester Geert Peters van de Stichting Cervantes Benelux, Penningmeester Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Wilmar Bliek (NCCS), Drs L. Freeve de Vrijer, Rafael del Moral, Mr Drs M. van Hoorn. Aansluitend aan mijn verslag van mijn eerste bezoek aan de hoofdvestiging van het Spaanse Instituto Cervantes in Madrid  ontvangt u hieronder de bijgewerkte versie van de Spaanstalige lezing die ik op 29 juli 2008 heb gehouden in de Faculteit menswetenschappen van de Spaanse Universidad Abierta in Madrid.

29 juli 2008 Discurso La Universidad a distancia, enlace entre el Instituto Cervantes de España y el Instituto Cervantes Benelux.