HET LICHT OP WASSENAAR

Na verzending van Ben jij klaar voor de Baak? ben ik thans aangeland bij 29 december 2009 Jankees Meijnen en De Horsten in Wassenaar. Landgoed Landgoed De Horsten in Wassenaar was te koop in 1996. Na de echtscheiding van H.K.H. Prinses Christina en Jorge Guillermo. Op 14 juli 1996 heb ik ten behoeve van de Stichting Cervantes Benelux een bod van 7,5 miljoen Nederlandse guldens gedaan als vermeld op Landgoed De Horsten te Wassenaar (1) er attentie van de Algemeen Secretaris van Hare Majesteit de Koningin. Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima hebben de op dit landgoed gelegen villa De Eikenhorst na hun huwelijk op 2 februari 2002 betrokken. Ik hoop dat alle transacties terzake conform de indertijd door mij voorgestelde juridische procedures zijn verlopen, zodat mijn kleinkinderen ook iets meer ruimte krijgen om te spelen in 2010 en ik mijn werk aldaar kan voortzetten. En er nog voor betaald krijg ook. 18:30 In dit verband doet het mij deugd dat The Queen op dit moment wordt herhaald op Nederland 2 op mijn nieuwe televisie uit Madrid.