VOOR DE GOEDE ORDE

Na verzending van José Carlos van UPC verhuisd naar de Calle de San Miguel en het vervolg van mijn verhandeling over-Madrid aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Penningmeester Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en Blanca Cano González van Spaans Levende Talen ben ikverder aan het werk gegaan met mijn werkstuk inzake mijn ervaringen terzake, t.w. Woensdag 28 juli 2010 Excursie naar Santiago de Compostela 28 juli 2002 is gekenmerkt door het bezoek met Carlos en Sara Saz, María Pilar García-Escudero Domínguez de Arimoto, Milagros Palma en echtgenoot Claude uit Parijs aan het centrum van Madrid. Op 28 juli 2003 heb ik in het Palacio de la Moncloa in Madrid mijn boek overgedragen aan toenmalig Minister-President José María Aznar van Spanje via direct telefonisch contact in de receptie met zijn toenmalige secretaresse Milagros Rodríguez Falcón. 28 juli 2004 Hernieuwd bezoek aan Salamanca na Gesprek met Steven Spielberg in Segovia. Op 28 juli 2005 hield ik mijn lezing Cervantes es mi Vida in Valladolid en dezelfde dag hadden wij een excursie naar Tordesillas en Peñafiel. In Tordesillas ben ik door Carlos Saz in contact gebracht met María Pilar Celma naar haar zeggen. Ik heb steeds gedacht dat het in Peñafiel was, maar ik sluit niet uit dat het in de voormalige woonplaats was van de schrijver Avellaneda van de apocriefe Don Quijote de la Mancha. Deze herinnering hebben wij gisteren in de bus vanuit de residencia naar de Asamblea General vanaf 17.00 uur opgehaald. Op 28 juli 2006 vond in de aula magna van de Universiteit van Málaga de Acta de Clausura plaats. Op 28 juli 2007 schreef ik na mijn Bericht uit de Zevende Hemel getiteld Op weg naar Santander in het Hotel Hesperia Zubialde mijn Verslag uit Bilbao. Op 28 juli 2008 ontvangst op het Spaanse Instituto Cervantes in de Calle de Alcalá in Madrid. De heer Vez memoreerde hierbij het baanbrekende werk dat Peter Slagter heeft verricht met zijn Nivel umbral voor de Raad van Europa. Hierna schetste Mariló Rodríguez del Alisal van de Fundación Instituto de Japonología in Madrid een beeld van de pelgrimsroute van Kamano in Japan. 18:45-19:00 Terugkeer per bus naar de residencia Siglo XXI. Vanaf 21:00 uur tot na middernacht hadden wij een geanimeerd onderhoud in de tuin van de residencia in aanwezigheid van onder meer Rafael del Moral, Hartmut Stoesslein, Helga Hediger, Claudine van Lier, Feliciana Palacios, Pilar García Escudero, Milagros Palma en María Dolores (Loli) Madrid uit de Spaanse hoofdstad. Rafael del Moral heeft María Dolores Madrid uitgelegd dat ik “El Novio de Lady Di” was en hij mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales graag in het Spaans vertaalt.