BEZOEK AAN KANTOORBOEKHANDEL GOVEZ EN CLÍNICA DENTAL MILENIUM

Aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Penningmeester Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Wilmar Bliek (NCCS), Bas Duynstee, Mr Drs M. van Hoorn, Drs Léontine Freeve-de Vrijer.

Waarde Vrienden en Collegae, Na verzending van Het Licht op Feliciana Palacios heb ik vandaag bezoeken gebracht aan kantoorboekhandel Govez in de Calle San Miguel en Clínica dental Milenium: In dit verband memoreer ik de data waarin Govez is vermeld: 2000042820001020200011122000112420010502200203102002061720020717200412122006111320061114200711212010031820100809 en 20120201.

Hierna vanaf 12:30 controlebezoek aan Clínica dental Milenium. Na een genoeglijk onderhoud met een van mijn landgenoten uit de regio West Noord-Brabant ben ik verder aan het werk gegaan met mijn dossier inzake Madrid en ben thans aangeland bij “21 september 2010 De Omslag Verzonden Subject: Kiezen tussen twee vrouwen Date: September 20, 2010 8:39:21 PM GMT+02:00 To: Thomas Triebels Of bedoel jij een keuze van mij tussen Anne de Vos van Steenwijk en Liesbeth Halbertsma? Mijn probleem met jou is altijd dat je antwoord geeft op zaken waarvan je de vraag niet vermeldt. En dan wordt het wel moeilijk om je een goed antwoord te geven. Ik weet dan immers niet waar je op doelt. Dat is een ernstig probleem van jou. Tjitse had dat ook. Waarschijnlijk kunnnen jullie het daarom zo goed met elkaar vinden. Ik ben met Anne de Vos van Steenwijk in 1995 in contact gekomen als een reactie van haar op een contactadvertentie die ik in die tijd in het NRC Handelsblad had laten plaatsen. Ik kreeg toen van haar een heel leuke reactie met haar foto. Het is inmiddels al vijftien jaar geleden. Maar voor zover ik mij nog kan herinneren was het een leuke foto van haar voor een raam in een kasteel. Ik raakte zo in die famile De Vos van Steenwijk geïnteresseerd omdat zij – naar Anne mij indertijd heeft laten weten – over een familieboek beschikken met hun volledige genealogie. Dat boek heb ik ooit eens onder ogen gekregen. Het was een dikke pil. En het kasteel in Lochem was het kasteel Ampsen en hierdoor ben ik mij steeds meer gaan interesseren voor al die adellijke families in de voormalige Graafschap van Heyden later Graafschap Zutphen na de scheiding van Duitsland. Ik kan zo uren doorgaan. Anne liet mij weten dat zij op mijn advertentie had gereageerd om mij te testen. Zij had dezelfde stem als Liesbeth en ik vraag mij af of zij het niet zelf was. Ik zie dat er nu belangstelling is voor mijn eerste brief aan Anne van 18 december 1995 als reactie op haar brief van 14 december daaraan voorafgaand. Al bij al had ik tijdens onze relatietherapie bij Steven Mathijssen in Zeist in 1992 al voor Liesbeth gekozen. Dat heb ik haar nog laten weten in mijn brief De knoop doorgehakt van 11 maart 1992. Ik heb wel eens het verwijt gekregen dat ik Liesbeth zou hebben laten vallen voor Diana. De waarheid gebiedt mij echter te zeggen dat Liesbeth mij zelf op Het Spoor van Diana  heeft gezet nadat ik haar op 22 april 1992 op ons toenmalige kantoor op de Parallelboulevard 304 in Noordwijk – als vermeld in Convergentie – verslag heb gedaan van onze echtscheidingsprocedure. “Dat heb je knap gedaan. En wie krijgt de auto?” was toen haar reactie en zij was toen buitengewoon geïnteresseerd in de route die ik had uitgestippeld voor mijn hieropvolgende Reis door Spanje. Achteraf is mij gebleken dat de contacten met Diana waren gelegd via de Nederlandse Ambassade in Madrid die ik op 21 mei daaropvolgend heb bezocht. Nadien heeft Diana tegelijkertijd met mij op 25 mei een bezoek gebracht aan Sevilla. Dat lichtje ging bij mij pas branden nadat Liesbeth tegen Tjitse Breuker had gezegd “John zal als een fenix herrijzen” Ref. ‘Bar Number One’. Nadat ik mijn video-opnames van die reis door Spanje van mijn videobanden in 2005 had overgespoeld op de harde schijf van mijn DVD-recorder herkende ik Diana pas op mijn eigen opnames in het Barrio de Santa Cruz bij het Alcázar. Daarom heb ik die hele rapportage op DVD gezet en op koninginnendag bij haar in Buitenkaag in haar brievenbus gedeponeerd, zoals je kunt lezen op 1 mei 2005 Unidad, Justicia y Libertad. Op 14 augustus 1996 heb ik Liesbeth nog geschreven dat zij twee weken later 28 koninklijke rozen tegemoet kon zien. Je leest het op 14 augustus 1996 Four times 7. Zij heeft ze klaarblijkelijk naar Diana doorgestuurd. Op 8 september daaropvolgend stond Diana achter mijn huis eendjes te voeren. Vanaf dat moment is mijn relatie met de Prinses van Wales begonnen middels mijn brief 13 september 1996 Support to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales. Het begin van mijn boek dat je nu zit te lezen. Ik heb Liesbeth dus nooit in de steek gelaten. Zij heeft er zelf voor gekozen om mijn aandacht op Diana te laten richten. Ampsen is ook vermeld in Intimi. En zo is de cirkel weer gesloten. Ik kreeg vanavond een medewerkster van de Nederlandse Spoorwegen aan de telefoon met vragen over hun dienstverlening. Ik heb hen laten weten dat die sterk is verbeterd sinds “Het rondje om de kerk” als vermeld in 15 januari 2001 Mijn Grote Liefde, 12 maart 2001 Alles op zijn plaats, 10 juni 2001 KPN laat met zich sollen en Hoteles in de lift en 11 juni 2001 Wij zijn de Spin in het Web van de Europese Unie. Daar heb ik hard aan getrokken vanaf die tijd. Ik wens je verder veel leesplezier.”