CERVANTES TELECOM

Na verzending van Simona Barbagallo over mijn Italiaanse collega van de Universiteit van Catania heb op wikipedia gelezen dat KPN thans een Spaanstalige President-Directeur heeft, t.w. de heer Máximo Ibarra.

Ik citeer: “Maximo Ibarra (Cali, 13 december 1968) is een Colombiaans en Italiaans bestuurder en topfunctionaris. Sinds april 2018 is hij bestuursvoorzitter van KPN.

Leven en werk Ibarra werd in 1968 in Cali (Colombia) geboren. Hij studeerde politiek en economie aan de Universiteit van Rome, en hij heeft verscheidene opleidingen aan andere instituten gevolgd (London Business School, INSEAD, Singularity University, STOA’ Business School). Hij is professor in marketing en digitale marketing bij de Luis University & Business School in Rome. Zijn eerste baan was bij Telecom Italia. Vervolgens werkte hij bij Omnitel, de voorloper van Vodafone Italië. Daarna veranderde hij van werkveld en werkte bij DHL, Fiat en Benetton. In 2004 keerde hij terug naar de telecomsector en ging werken bij het Italiaanse telecombedrijf Wind. Van 2012 tot april 2018 was hij de CEO van Wind. Sinds 18 april 2018 is hij de CEO van KPN. Ibarra heeft zowel de Colombiaanse als de Italiaanse nationaliteit, hij spreekt vloeiend Spaans, Italiaans en Engels. Hij is getrouwd en hij heeft een dochter.

Dat breng de reeds in 2000 beoogde fusie tussen KPN en Telefónica weer een stukje dichterbij. Daarom heb ik vanmorgen aangehechte factuur 18060256 ad € 172,04 aan KPN Internedservices voldaan inzake de domeinnamen cervantesonline.nl, cervantesonline.be en cervantesonline.ch. Zoals u ziet staan deze domeinnamen thans op mijn naam als privé persoon. Ik ben thans bereid deze domeinnamen te koop aan te bieden aan de hoogste bieder.