EEN BIJZONDERE DROOM EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 SEPTEMBER VANAF 1997

Na verzending van bericht Toegift had ik vannacht een bijzondere droom. Ik bevond mij met een groep mensen in een met het restaurant Hans en Grietje in La Carihuela vergelijkbare ruimte. De ruimte waarin het koor ‘Nos encanta cantar’ wekelijks hun repetities houdt. Wij waren in afwachting van een jarige en stonden in rotten van vijf opgesteld zoals te doen gebruikelijk was op de Willem III-kazerne in Amersfoort. Ik stond linksachter in de laatste rij. Toen wij het ‘lang zal ze leven’ wilden aanheffen kwamen er van achter mij twee dames binnen. Zij waren hoogblond en droegen een helder blinkend wit gewaad. Toen ik de dame aan de rechterzijde aankeek keek ik in dezelfde ogen als van de vrouw die op 8 september 1996 op het bruggetje achter mijn huis op De Wellenkamp is verschenen en te zien is in het rode gewaad tijdens mijn eerste bezoek aan Warwick Castle in het Verenigd Koninkrijk op 26 april 1997. In mijn droom waren deze vrouwen echter geen mensen van vlees en bloed. Het waren engelen. Zoals die ook regelmatig in de Bijbel zijn beschreven. Hierna werd ik wakker en ben ik verder aan het werk gegaan met mijn werkstuk ‘Vijftig jaar Madrid en Cervantes’.

Vanuit deze achtergrond memoreer ikmijn gevoerde correspondentie d.d. 24 september vanaf 24 september 1997 Research voor Beleid24 september 1998 Familieberichten24 September 1998 The Angel on The Bridge24 september 1999 Aftellen24 september 2004 De spijker op zijn kop24 September 2005 Eight years later on behalf of His Royal Highness The Prince of Wales24 september 2006 Ernst Hirsch Ballin en Pieter Winsemius24 september 2010 eCommerce en John Stevens.

En mijn dagelijkse verslaglegging d.d. 24 september vanaf 24 september 2002 Checkers en Hotemetoten24 de Septiembre de 2007 Ponencia propuesta para el Segundo Congreso de FIAPE en Granada24 september 2009 Start van het Derde Internationale Congres van de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de EspañolVrijdag 24 september 2010 Met het oog op ZeistZaterdag 24 september 2011 Aansluiting op Facebook en Maandag 24 september 2012 Van Polo House tot La Paloma.