HET ONTSLAG VAN THERESA MAY ALS PRIME MINISTER OF THE UNITED KINGDOM

Na verzending van mijn bericht Een bijzondere droom en mijn documenten d.d. 24 september vanaf 1997 zag ik een gedeelte van de reportage van Tom Egbers in Engeland. Hij had daarin een gesprek in een voor mij bekende lokatie in Westminster met een van de gangmakers die de Britse bevolking middels publieksmanipulatie heeft aangezet tot afscheiding van de Europese Unie. Klaarblijkelijk onbewust van de schade die hij hiermee vele bedrijven en organisaties berokkent in de directe omgeving van het Verenigd Koninkrijk. Terugblikkend op mijn missie die ik in de periode 31 juli 1996 tot en met 31 augustus 1997 in het Verenigd Koninkrijk heb uitgevoerd ben ik aansluitend aan mijn bericht Tussenrapportage 2 van mening dat de huidige Prime Minister Theresa May met ogenblikkelijke ingang haar ontslag dient aan te bieden aan Her Royal Majesty Queen Elizabeth II en te werken aan een betere oplossing van het probleem.