INZAKE HET ONTSLAG VAN THERESA MAY DOOR HER ROYAL MAJESTY QUEEN ELIZABETH II OF THE UNITED KINGDOM

Na verzending van mijn bericht Inzake Theresa Mayvervolg ik mijn berichtgeving. Zondag 18 december 2011 Dutilh Subject: Re: Onze kennismaking Date: December 17, 2011 8:41:47 PM GMT+01:00 To: Hans van Beek Cc: Liesbeth Halbertsma. Wat betreft de feedback op hetgeen vanmorgen is besproken kan ik niet veel zeggen. Het was de eerste keer dat ik zo’n bijeenkomst van D66 Gelderland heb bezocht. Maar ik hoop dat je met mijn dagboek van vandaag weer een stukje verder kunt. Eigenlijk was het hele verhaal van vandaag voor mij een déja vu. Ik schrijf dit zo spontaan. Wellicht kun je er wel iets mee. Mijn startpunt van organisatieontwikkeling ligt in 1979 in de Nachtegaalstraat 28 in Wijchen. Vandaaruit heb ik toen mijn organistatie opgebouwd. Er gingen vandaag dus veel herinneringen door mij heen. Elst was cursusplaats 666. De eerste drie cijfers van het postcodesysteem. Mijn docente Spaans was Marijke Winter. Ik heb haar in die tijd ooit eens vervangen toen zij ziek was. Ik maakte toen gebruik van een Spaanse cursus op een LP en moest zelf ook nog alles leren. Die informatie heb ik toen overgedragen op een paar cursisten uit Elst. En ben uit nieuwsgierigheid hierdoor ook in Madrid terechtgenomen. Zo lopen die processen nu eenmaal. Ik realiseer mij nu dat Liesbeth Halbertsma tijdens onze eerste samenwerking bij Nieuw Elan in Hoofddorp werkte met een rapport met functieprofielen van een bureau uit Elst. BBDO geloof ik. Al die informatie heb ik nu niet bij de hand. Het ligt opgeslagen bij het verhuisbedrijf Van den Berg in Nijmegen (Ottie en Martin). Als het aan mij ligt kunnen al die ordners naar de kelder van paleis Soestdijk worden verhuisd. Maar daar is wel geld voor nodig en ik heb inmiddels meer dan anderhalve ton in die ontwikkeling gestoken als vervolg op het advies dat Liesbeth en Bert Schaake van Psychothechniek in Utrecht mij in 1991 hebben gegeven.

P.S. Tijdens een gesprek in Hotel Byblos in Mijas Costa is mij gevraagd of Onze Koningin net zo weinig heeft te vertellen als Koningin Elizabeth.