INZAKE THERESA MAY

Na verzending van mijn bericht Het ontslag van Theresa May als Prime Minister of the United Kingdom vervolg ik mijn berichtgeving. Zaterdag 17 december Piet Hein Donner, Onderkoning of Collega? In 1979 ben ik met mijn voormalige echtgenote begonnen met de opbouw van een wereldwijde organisatie. Vanuit een zolderkamer in de Nachtegaalstraat 28 in Wijchen. Bij mijn vertrek bij de Baak in 1991 heb ik van mijn collega Liesbeth Halbertsma het advies gekregen om bij mijzelf te beginnen en vandaaruit cirkels om mij heen te trekken. Ook Harry Starren heeft mij dat geadviseerd tijdens de brainstormsessie voor de ANWB op 3 juni 1998 als vermeld in 14 mei 1998 Kok au Vin en Creativiteit. Deze lijn heb ik steeds aangehouden. Al heeft het mij bijna tweehonderdduizend euro gekost. Ik ben onder de indruk geraakt van de woorden van Peter van Uhm omdat ik veel heb herkend van hetgeen hij heeft verteld. De opbouw van mijn organisatie is in 1993 gestagneerd door de liquidatie van een naamgenoot van mij. De laatste twee bijeenkomsten in Elst  (één van mijn eerste cursusplaatsen in 1979) hebben mij veel duidelijk gemaakt. Regelmatig is de naam Van der Heijden in verband gebracht met criminelen. Laat ik daarover helder zijn. Met criminelen heb ik NIETS te maken. Ik heet geen Jaap maar John. Vervolgens is de organisatieontwikkeling gestagneerd door de dodelijke ontvoeringspoging van de moeder van De Britse Kroonprins door een Egyptische kamikazepiloot op 31 augustus 1997 in Parijs. Gevolgd door de aanslagen van 11 september 2001 in en rond New York, 11 maart 2004 in Madrid en 7 juli 2005 in Londen. Ondanks alles ben ik doorgegaan met het trekken van cirkels om mij heen. In het gehoor van Peter van Uhm zag ik vanmiddag Rick Nieman die in de Verenigde Staten heeft gestudeerd. Ook Peter van Uhm maakte melding van Harvard. Dat is de reden waarom ik op vrijdag 17 november jongstleden de lange autorit vanuit Midden Canada naar Harvard University bij Boston heb gemaakt.

P.S. Voor de goede orde: In de Nachtegaalstraat 28, 6601 CB Wijchen zijn wij begonnen met de opbouw van onze organisatie. Samen met het Institute of English Studies.