MET HET OOG OP STRATFORD-UPON-AVON EN ALCALÁ DE HENARES

Op dit moment is het mij niet duidelijk in hoeverre Her Royal Majesty Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk naar aanleiding van mijn bericht Inzake het ontslag van Theresa May door Her Royal Majesty Queen Elizabeth II of the United Kingdom tot ontslag van Haar huidige Prime Minister heeft besloten. Dat neemt niet weg dat de ontwikkelingen voortgang vinden. Daarom vervolg ik mijn betoog inzake ‘Vijftig jaar Madrid en Cervantes’

Zondag 18 december 2011 Dutilh Subject: Re: Onze kennismaking Date: December 17, 2011 8:41:47 PM GMT+01:00 To: Hans van Beek Cc: Liesbeth Halbertsma. Wat betreft de feedback op hetgeen vanmorgen is besproken kan ik niet veel zeggen. Het was de eerste keer dat ik zo’n bijeenkomst van D66 Gelderland heb bezocht. Maar ik hoop dat je met mijn dagboek van vandaag weer een stukje verder kunt. Eigenlijk was het hele verhaal van vandaag voor mij een déja vu. Ik schrijf dit zo spontaan. Wellicht kun je er wel iets mee. Mijn startpunt van organisatieontwikkeling ligt in 1979 in de Nachtegaalstraat 28 in Wijchen. Vandaaruit heb ik toen mijn organistatie opgebouwd. Er gingen vandaag dus veel herinneringen door mij heen. Elst was cursusplaats 666. De eerste drie cijfers van het postcodesysteem. Mijn docente Spaans was Marijke Winter. Ik heb haar in die tijd ooit eens vervangen toen zij ziek was. Ik maakte toen gebruik van een Spaanse cursus op een LP en moest zelf ook nog alles leren. Die informatie heb ik toen overgedragen op een paar cursisten uit Elst. En ben uit nieuwsgierigheid hierdoor ook in Madrid terechtgenomen. Zo lopen die processen nu eenmaal. Ik realiseer mij nu dat Liesbeth Halbertsma tijdens onze eerste samenwerking bij Nieuw Elan in Hoofddorp werkte met een rapport met functieprofielen van een bureau uit Elst. BBDO geloof ik. Al die informatie heb ik nu niet bij de hand. Het ligt opgeslagen bij het verhuisbedrijf Van den Berg in Nijmegen (Ottie en Martin). Als het aan mij ligt kunnen al die ordners naar de kelder van paleis Soestdijk worden verhuisd. Maar daar is wel geld voor nodig en ik heb inmiddels meer dan anderhalve ton in die ontwikkeling gestoken als vervolg op het advies dat Liesbeth en Bert Schaake van Psychothechniek in Utrecht mij in 1991 hebben gegeven.

25 november 2011 Vorstelijk Nieuws De nachtuitzending van de Spaanse televisie kwam uit de troonzaal van het Palacio Real in Madrid, die ik op 1 augustus 2005 heb bezocht als vermeld in 1 augustus 2005 Bezoek aan Koninklijk Paleis in Madrid en het Estadio Santiago Bernabéu.

Woensdag 4 januari 2012 Ana Botella Eerste Vrouwelijke Burgemeester van Madrid en Verlenging Merkenrecht Ik ben gisteravond op de hoogte gesteld van de benoeming van mevrouw Ana Botella tot eerste vrouwelijke burgemeester van Madrid. Zij is de echtgenote van voormalig Minister-President José María Aznar en vermeld in The Changing of The Guard at Buckingham Palace and presenting my Christmas Present at Kensington Palace, Conversation with Sergeant David Sharp at Eton College and Family Tristen in Henley-on-Thames, Selffulfilling Prophesy, Building the bridge between Stratford-on-Avon and Alcalá de Henares, Gelukwensen aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden, Regarding the letter from Mr G.P. Mitchell of Her Majesty’s Tax Collector, Wedding, No wedding says Diana, Zakenreis, Meeting Point, Partnership, Afdeling Bedrijfs Contacten, Quo Vadis, Her Majesty’s Tax Collector, Habanananda, Europese Zaken, Cambio de dirección, Spaanse Les, Kluis 44, Lady in Red, Spijkers met Koppen, Día de la Concepción, Trafford Publishing in Victoria is the most important publisher in the world, Nieuwsbrieven 009 en 010, Een verhaal uit Cyprus, Een nieuwe regering, Harry, Bericht uit de Keizer Karelstad, Overdracht Letters to Diana Princess of Wales aaan el Presidente del Gobierno del Reino de España, Nieuwe Woning, Royal Wellecom Spa en Bericht uit Maidstone in Kent.

Ana Botella en haar echtgenoot José María Aznar zijn van mijn rechten op de hoogte en in het bezit van mijn boek als beschreven in Overdracht Letters to Diana Princess of Wales aan El Presidente del Reino de España. Ook heb ik de echtgenoot van de huidige burgemeester van Madrid op 21 mei 2002 een voorstel tot een minnelijke regeling inzake het Instituto Cervantes doen toekomen als vermeld in Arreglo amistoso verzonden aan de Minister-President van Spanje en Arreglo Amistoso – Carta destinada al Presidente del Reino de España.