INZAKE BARNES & NOBLE

Na verzending van Transitie: NIOW-Talen als tussenschakel in de ontwikkeling van het Instituto Cervantes heb ik voor ‘mantenimiento’ van mijn gebit een bezoek gebracht aan Centro dental Milenium. Ik kwam toevallig langs het medisch centrum Vithas (hup, hup). Zij hebben daar een afdeling traumatologie. Het kantoor van Sanitas ligt er vlakbij. Daarom ben ik daar naar binnen gelopen om te informeren of Sanitas een traumatologische behandeling ook vergoedt. Dat blijkt indertijd zo te zijn. In dit verband heb ik laten weten dat ik de directeur van de Hoofdvestiging in Málaga mijn boek ‘Letters to Diana’ cadeau heb gedaan. Daarna heb ik de Clínica dental Milenium bezocht voor onderhoud van mijn gebit. Ik zal de situatie bespreken met Frank Buster na mijn onderhoud met hematologe Dra Queipo in Santa Elena op 1 oktober aanstaande. Vervolgens heb ik vastgesteld dat boekhandelketen Barnes & Noble mijn boek inmiddels vijf sterren heeft toegekend. Mijn laatste brief waarin Barnes & Noble is vermeld heb ik op 28 december 2010 verzonden aan Noreen Andaya in New York.

Vanuit deze achtergrond ga ik voort met mijn werkstuk ‘50 jaar Madrid en Cervantes’. Ik ben nu aangeland op pagina 499. Hierin lees ik: “Tweede Paasdag maandag 9 april 2012 2012 Real Madrid  Real Madrid was volop onderwerp van gesprek gisteravond in De Derde Kamer. Ook trof ik nog een oude bekende in Café Samson. Ik heb met haar nog even gesproken over mijn reis naar Argentinië.

Ik sluit dit bericht met 18 mei 2012 Hoe is het toch met Willibrord Frequin? En Dinsdag 12 juni 2012 Onze Vijfde Handelspartner

In dit verband memoreer ik ook het huwelijk van Filip en Mathilde op 4 december 1999