MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 OKTOBER EN VOORUITBLIK OP ONS KOMENDE BEZOEK AAN SALAMANCA

Aansluitend aan mijn bericht Letizia Ortiz Reina de España  heb ik vanmorgen opnieuw een saunabezoek gebracht aan Hotel Amaragua. Ik werd er vriendelijk ontvangen door drie Spaanse lovely ladies waaronder Estrella. Ik had er een prettig onderhoud met de gepensioneerde advocaat uit Burgos waarover ik al eerder heb gerapporteerd. Vervolgens heb ik om 17:30 een controlebezoek gebracht aan hematologe Dra Queipo in Clínica Santa Elena. Na thuiskomst heb ik mij vervolgens aan het werk gezet met het optekenen van mijn ervaringen met Salamanca. Ik ben thans aangeland op “28 juli 2004 Bezoek aan Salamanca. Bezoek aan don Quijote en daarna aan de ‘Universidad de Salamanca‘. Daar werden wij ontvangen door de heer Dr. Jesús Fernández Gonzáles, director de cursos Internacionales de la Universidad. Patio de Escuelas Menores s/n. 37008 Salamanca. Na aankomst is Marjo vertrokken. Op de Plaza Mayor heb ik de heer Spielberg weer even gesproken. En nadien inzage gegeven in mijn boek. Hij heeft het boek teruggegeven met de foto op blz. 153 naast de brief namens onze kroonprins d.d. 24 januari 1996. Hij toonde zich zeer geïnteresseerd en heeft mij laten weten het boek via Amazon.com te kopen. Op mijn vraag “Which hotel did you recommend me in Salamanca?” was het antwoord: Hotel Rector en op mijn vraag “What was your name again?” antwoordden zij: Steve and Paula”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correpondentie op 2 oktober vanaf 2 oktober 1996 Telegraafcolumns ter attentie van mijn huisarts te Nijmegen2 October 1996 Developments (1) on behalf of Mrs Caroline Mac Millan 2 October 1996 Communication on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales2 oktober 1997 Verdere berichtgeving2 oktober 1999 Meritocratie2 oktober 2002 28 september ter attentie van de Directie van Kasteel Landgoed Engelenburg te Brummen2 oktober 2005 Alumnidag 2005.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2 oktober 2002 Soldaat van Oranje II2 oktober 2003 Don Luis Márquez Peinado2 oktober 2006 Nieuwe statistieken oktober 2006 2 oktober 2008 Nieuwe statistieken oktober 20082 oktober 2009 Vooruitblik op de Alumnidag van de Radboud Universiteit te NijmegenZaterdag 2 oktober 2010 Alumnidag De Media CentraalZondag 2 oktober 2011 Alumnidag Radboud Universiteit groot succes en Dinsdag 2 oktober 2012 Naar het beoogde doel.