BERICHT VAN ARTIFEX

Ik ontving vanmorgen om 08:14 een bericht van Artifex getiteld “Een mysterieus theaterstuk op een rondvaartboot tijdens Amsterdam Light Festival!” In mijn dossier is Artifex vermeld in Beleidsplan Cervantes 7122 Bank Cervantes Benelux Donderdag 9 juni 2011 Sluiting onderzoek Proces Wilders.

De Telegraaf: “Topklanten ABN feesten op Soestdijk door Martijn Koolhoven Soestdijk – Uitgerekend op de dag dat minister De Jager (Financiën) bekendmaakte dat er inmiddels in totaal 30 miljard euro aan staatssteun in de bank is gestoken om de instelling overeind te houden, ontvingen topklanten van ABN Amro een uitnodiging voor een exclusief galadiner op paleis Soestdijk. Het gaat om directeuren van grote ondernemingen en vermogende particulieren van ‘private banking’. De klanten van de bank zijn er op uitnodiging van de top van ABN Amro, al benadrukt een woordvoerder van de bank dat de raad van bestuur niet vertegenwoordigd is. De woordvoerder zegt dat er sprake is van een “relatie-event” voor topklanten. Na afloop van het diner bezoeken de bankrelaties met de bankiers samen de opera van Orfeo ed Euridice, die de komende weken in de hofvijver van het paleis wordt opgevoerd. De ABN Amro laat de avond verzorgen door cultureel organisatiebureau Artifex, dat het paleis momenteel exploiteert. Artifex en ABN Amro doen geen mededelingen over de exacte kosten van het evenement. Volgens de zegsman van de bank vallen die “reuze mee”.”

Dinsdag 13 september 2011 RematarDonderdag 20 oktober 2011 Jan van der Heyden de schilder in de Verenigde Staten van Noord-AmerikaDonderdag 15 december 2011 The real Number OneMaandag 2 januari 2012 Arrestatie Mohamed Al Fayed naderbij 17:30 Na bezoek van Thomas Triebels in dank videobericht ontvangen van Artifex en beantwoord.

En Vrijdag 20 januari 2012 GearriveerdDonderdag 2 februari 2012 Reinildis van Ditzhuyzen over koninklijke huwelijken  

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Rob Jetten nieuwe voorzitter van D66 mijn gevoerde correspondentie op 10 oktober vanaf 10 oktober 1994 Evaluatieverslag geboden gastvrijheid aan het AMC Sint Radboud te Nijmegen met als voornaamste opmerking “Vandaag heeft H.M. Koningin Beatrix een officieuze ontmoeting in Madrid met “Su Real Majestad” Koning Juan Carlos. De agenda van de bespreking is aan niemand bekend. Ik sluit niet uit dat mijn merkdepot van het Instituto Cervantes Benelux door beide vorsten wordt besproken. Dit depot vormt momenteel een barrière in de culturele verhoudingen en diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Spanje. Wellicht is dit voor Piet Bouwens een aangelegenheid om zijn observatie over mijn “grootheidswaan” te checken. Mijn rechten worden bewaakt door een advocatenkantoor o.l.v. een voormalige Nederlandse Minister van Justitie. Het thema heeft mij natuurlijk wel bezig gehouden. Ik vind het leuk om mij nu wat meer bezig te gaan houden met het stamboomonderzoek van de Van der Heijdens, sinds 1598 Heren van Bergh (‘s-Heerenbergh) en Doornenburg. Rest mij op voorhand het gehele Sint Radboudziekenhuis, en de staf van de dagkliniek in het bijzonder, hartelijk te danken voor de mij geboden gastvrijheid en uitstekende begeleiding. Mochten er in de toekomst door mij veronderstelde verbanden tussen mijn waarnemingen worden aangetoond – hetgeen ik op dit moment uiteraard nog niet kan overzien – dan is het wellicht zinvol te overwegen de rekening naar het Ministerie van Justitie te sturen. “

10 Octubre 1994 Encuentro Real, fax dirigido a la Directora del Malaca Instituto10 oktober 1996 Bruggen bouwen ter attentie van de Directie van Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen10 October 1996 Lighthouse on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales10 oktober 1997 Terugblik en Perspectief10 oktober 1999 Het Elfde Gebod10 oktober 2001 Beëindiging gewapend conflict ter attentie van Advocaat en Procureur Mr Gijsbrecht van Amstel10 oktober 2009 Herfst  op De Engelenburg ter attentie van diens directie 10 oktober 2009 Herfst op De Engelenburg ter attentie van Liesbeth Halbertsma10 oktober 2010 Een bijzondere datum. En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 10 oktober 2002 Familieaangelegenheden10 oktober 2003 Brief van Friso en Mabel10 October 2004 Congratulations on your 66th birthday on behalf of Mr Les Jell in Hertfordshire (United Kingdom)10 oktober 2007 Thom de Graaf uit Warmond10 oktober 2008 Per Cable Turtle naar Stratford-upon-Avon en Warwick10 oktober 2009 Visie-ontwikkeling en Maandag 10 oktober 2011 Primer día de la nueva etapa de transición