VIJFTIG JAAR MADRID EN CERVANTES MET BRIEFKENMERKEN

Na verzending van België-Nederland  heb ik de voetbalwedstrijd gezien tussen de Belgische Rode Duivels en de Nederlandse Hemelse Engelen. Het werd een voor beide partijen verdienstelijk gelijkspel (1-1). Vanmorgen zag ik op het NOS Journaal de uitreiking van ‘The Man Booker Prize’, de belangrijkste prijs voor Engelstalige literatuur door The Duchess of Cornwall. Vanuit deze achtergrond las ik mijn bericht 16 december 2000 Verdrag van Nice en stel nu vast dat het niet zinnig is om ons bedrijf na de Brexit in de vorm van een Europese Vennootschap te gieten. Het verdient nu dus de voorkeur om Instituto Cervantes Limited om te zetten in een Britse holding met hoofdvestiging conform planning in Stratford-upon-Avon. Vanuit deze gedachte ben ik aan het werk getogen om mijn werkstuk Vijftig jaar Madrid en Cervantes verder te verfijnen en hierin de briefkenmerken te vermelden van de brieven waaruit ik de teksten inzake Madrid heb gedestilleerd. Naar verluidt schuift Theresa May vanavond weer aan bij de overige regeringsleiders van de Europese Unie. Ik hoop dat haar regering dan aan alle verplichtingen zal hebben voldaan jegens de rechtspersonen die wij vertegenwoordigen. 16:25 Het gereviseerde stuk inzake Vijftig jaar Madrid en Cervantes is gereed en is 513 pagina’s groot. Ik zal thans trachten dit document met dit bericht mee te sturen. Ik beschouw het als een basistuk ten behoeve van de verdere ontwikkeling van onze organisatie.