VOORUITBLIK OP ONS KOMENDE BEZOEK AAN ÁVILA

Na verzending van Vooruitblik op ons komende bezoek aan San Lorenzo de El Escorial blik ik thans vooruit op ons komende bezoek aan Ávila.

Ávila is vermeld in onderstaande documenten.

Cervantes Telecom (Nederlands)Cervantes Telecom (Spaans) Reisverslag Spanje 1992 Alba de TormesReisverslag Spanje 1992 Ávila-MadridWij zijn de spin in het web van de Europese UnieHerstartGelukwensenNieuwe baaneNederland CongresComunicación, fotos y video para La Presidenta de la Asociación Europea de Profesores de EspañolLa Vuelta a España:

Na het vertrek van de karavaan om 13:00 ‘en punto’ vanaf de Groenmarkt heeft de groep renners eerst een ronde gemaakt door het fraaie gebied waar ik op 25 juni 1995 de Slotdag heb georganiseerd voor de Lionsclub Maarn-Maarsbergen. Nadien zijn zij naar Venlo gereden en hebben klaarblijkelijk ook nog de Mookerhei aangedaan. Vandaag rijden zij van Venlo naar Luik en op donderdag 3 september begint hun tocht door mijn huidige woonland. Te beginnen in Tarragona. Vervolgens worden veel plaatsen aangedaan die een belangrijke rol in mijn levensverhaal innemen. Te beginnen op volgende week dinsdag 8 september van Alicante naar Murcia. Op 12 september rijdt men door de Sierra Nevada naar mijn heilige plaats waar in 1992 mijn Reconquista begon. Vervolgens via Jaen naar Córdoba. En dan begint de omgekeerde rit door La Mancha. Via Puertollano en Ciudad Real naar Talvera de la Reina. Het gebied van de Familie de Cervantes. Van daaruit gaat de tocht naar Ávila en La Granja. De voorlaatste etappe is op zaterdag 19 september een tijdrit in Toledo en op zondag 20 september eindigt het circus op de Paseo de La Castellana in Madrid.

KPNBezoek aan Ryokan De Bronsbergen27 de noviembre de 2010 “El Fotógrafo”, Reportaje para Doña Sara SazÁvila 30 de julio de 2008Onze vijfde handelspartner: Van Secretaris Chris de Mey heb ik geleerd mijn correspondentie vast te leggen. Vandaar dat ik daar in onze gesprekken soms op terugval. Die brieven zijn voor mij het fundament van de organisatie die wij in ontwikkeling hebben. Wat het CDA betreft kan ik je wel laten weten dat ik van hen nog steeds geen reactie heb ontvangen op de volgende brieven: 11 december 1996 Declaratie ter attentie van de Tweede Kamerfractie van het CDA, 8 oktober 2001 Gelukwens aan de fractievoorzitter van het CDA, de heer Jan Peter Balkenende, 7 mei 2002 Paars III ter attentie van fractievoorzitter Jan Peter Balkenende van het CDA, 14 februari 2007 Gelukwens en ondersteuning beleidsplan ter attentie van Jan Peter Balkenende van het Koninkrijk der Nederlanden, 8 juni 2010 Paars ter attentie van demissionair Minister-President Jan Peter Balkenende van het Koninkrijk der Nederlanden, 14 februari 2007 Gelukwens en ondersteuning beleidsplan ter attentie van Minister Maxime Verhagen van het Koninkrijk der Nederlanden en 14 oktober 2010 Gelukwens benoeming ter attentie van Minister Maxime Verhagen van Economische Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden. Maar wat niet is kan nog altijd komen. Positive Thinking noemen wij dat. H. Groet, John”. Hierna ontving ik om 16:37 informatie van de Universidad Católica de Ávila.

En vervolgens ook nog het volledige verslag met videobeelden van het AEPE-congres in Ávila.