VOORUITBLIK OP ONS BEZOEK AAN TOLEDO DEEL 3

Na verzending van Mijn documenten d.d. 22 oktober vanaf 1996 kom ik steeds meer tot de overtuiging dat ik op 24 november 2005 in Playamar heb kennisgemaakt met echtgenote Lamia van Adnan Khashoggi. Wikipedia schrijft over haar: “His second wife, the Italian Laura Biancolini, also converted to Islam and changed her name to Lamia Khashoggi. She was seventeen when she met Adnan; together they had a son, Ali”. In dit verband citeer ik mijn bericht AZ 002 LR: “Vandaag is mij iets merkwaardigs overkomen. Zo rond het middaguur wilde ik de zebra oversteken bij Playamar. Niet ver van de plaats waar ik op 4 juli 1971 mijn eerste verlovingsfeestje heb gevierd. Voordat ik kon oversteken werd ik zowat aangereden. Dat ben ik niet gewend. Normaliter wordt hier het verkeer stilgelegd zodra ik de straat wil oversteken. Maar dat was bij deze chauffeur klaarblijkelijk nog niet helder. Daarop stopte hij ogenblikkelijk en sprak mij eerst aan in het Italiaans. Aan zijn zijde bevond zich een knappe dame die veel weg had van een Saoedische prinses. Vol met sieraden. Vervolgens raakte ik met de man in gesprek in een soort Itahispanglish. Hij liet mij enkele bankbiljetten van duizend dollar zien en vroeg mij waar hij die kon ruilen in peseta’s. Daarop heb ik hem in goed hispanglish laten weten dat wij hier al lange tijd geen peseta’s meer hebben maar euro’s. Daarop vroeg hij mij naar de kleur van die bankbiljetten. Waarop ik heb laten weten dat zij in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Op zijn vraag om hiervan enkele biljetten te tonen heb ik hem laten weten dat ik alleen maar muntjes bij mij had. Ik had de indruk dat zij rechtstreeks van de luchthaven kwamen. Na mij beleefd de hand te hebben geschud reed hij weg. Joost mag weten waarnaartoe. De man was uitermate voorkomend en beleefd. Bij het wegrijden kon ik nog net zijn kenteken zien. Het was nummer AZ 002 LR” De man heeft mij altijd doen denken aan voormalig emir Hamad bin Khalifa al-Thani van Qatar in verband met onze plaatselijke voetbalclub Málaga CF die thans wordt geleid door Voorzitter Sjeik Abdullah ben Nasser Al Thani.

Vanuit deze achtergrond vervolg ik aansluitend aan Vooruitblik op ons bezoek aan Toledo Deel 2 mijn vooruitblik op onze reis naar Toledo: 21 november 1999 Operation Purple26 november 1999 Purple Heart Operation18 januari 2000 Koningin Victoria6 oktober 2000 Building Bridges (1) ter attentie van Advocaat en Procureur Mr Gijsbrecht van Amstel te Bunnik6 oktober 2000 Kroonjaar 20001 december 2000 Familieberichten31 januari 2001 Hoogtijd26 februari 2001 FC Cervantes Gelredome12 juni 2001 Bush bezoekt Europa15 juni 2001 Bush bezoekt de finca van Aznar Toledo16 juni 2001 Baak-kring/Cervanteskring (2)  – 11 april 2002 Autoriteit financiële markten11 april 2002 Mi Di and I14 juni 2002 Dagboek 009 Bij mijn 25-jarig ambtsjubileum17 augustus 2002 Sara Saz9 maart 2003 Bericht uit de Keizer Karelstad13 maart 2003 Derde bericht uit de Keizer Karelstad18 maart 2003 Jaarvergadering VDSN22 juli 2003 El avión del Rey23 juli 2003 Dagtocht naar Toledo en 24 de Julio de 2003 Ponencia La relación espiritual entre Heydanus, Erasmo y Cervantes.