MIJN VERSLAG VAN HET EERSTE INTERNATIONALE CONGRES VAN DE FEDERACIÓN INTERNACIONAL DE ASOCIACIONES DE PROFESORES DE ESPAÑOL IN TOLEDO

Terwijl Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in Londen hun tweedaagse Staatsbezoek aan Groot-Brittannië zijn begonnen met een bezoek aan His Royal Highness The Prince of Wales en de Duchess of Cornwall vervolg ik aansluitend aan mijn bericht Nederlands Staatsbezoek aan Groot-Brittannië  mijn berichtgeving inzake mijn ervaringen in Toledo: 20 maart 2005 Hotel El Diamantista in Toledo21 maart 2005 De eerste dag van het Eerste Congres van de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español in Toledo: El Diamantista22 maart 2005 Lunchgesprekken en wandeling door Toledo23 maart 2005 Instituto Cervantes Benelux Eerste Congresist van de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en 25 maart 2005 Terugblik op Witte Donderdag.